Ana Sayfa Lastik Sektörü Goodyear Türkiye Üçüncü Kez Altın İhracat Ödülü Kazandı
Lastik SektörüŞirket Haberleri

Goodyear Türkiye Üçüncü Kez Altın İhracat Ödülü Kazandı

Paylaş
Goodyear Türkiye Üçüncü Kez Altın İhracat Ödülü Kazandı
Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla
Paylaş

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Şampiyonları Ödülleri’nde Goodyear Türkiye, ülke ekonomisine yaptığı başarılı katkılardan dolayı üçüncü kez Altın Ödül’e layık görüldü.

Goodyear Türkiye Genel Müdürü Marwa Khairalla, ödülünü üçüncü kez almalarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “OIB tarafından verilen bu ödüll, Goodyear Türkiye ailesinin tüm üyelerinin çabalarının bir kez daha taktir edildiğini gösterdi. Lider bir lastik üreticisi ve teknoloji lideri olan Goodyear, 60 yılı aşkın süredir Türkiye’de otomotiv sektörüne aktif olarak katkıda bulunuyor. Türk otomotiv endüstrisinin büyümesini desteklemeye devam etmekten gurur duyuyoruz.”

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

80. Yaşını Kutlayan Borusan’dan 2024’de Yüzde 39’luk Büyüme

Borusan Grubu, 80. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2024 yılına ait finansal sonuçları ile...

Michelin Türkiye’de Satış Direktörlüğüne Yeni Atama

Michelin, Türkiye’deki satış operasyonunda önemli bir değişikliğe giderek, Michelin Türkiye Satış Direktörlüğü...

Anadolu Isuzu “Küresel A Listesi”ne Girerek Ödül Aldı

Anadolu Isuzu, dünyanın en prestijli çevre raporlama platformu olan CDP’nin İklim Değişikliği...

Zes ve Solarşarj Elektrikli Şarj Altyapılarını Birleştirdi

Şarj istasyonu ağı sahibi Zes ile güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren Solarçatı’nın...