Ana SayfaGÜNCELGoodyear Ticari Lastikler'e yeni direktör...

Goodyear Ticari Lastikler’e yeni direktör…

spot_img

Şirket Haberleri

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...
spot_img

12 yıldır 3M bünyesinde görev yapmakta olan Temel Doğanay, Goodyear Lastikleri T.A.Ş Ticari Lastikler Direktörü olarak atandı.

Temel Doğanay, Ticari Lastikler Direktörü olarak başladığı görevinde direk olarak Genel Müdür Mahmut Sarıoğlu’na raporlama yapacak.

Satış lideri olarak 18 yıllık güçlü bir deneyime sahip olan Doğanay, 3M’de 12 yıl boyunca artan bir sorumlulukla görevler aldı. En son Industrial Adhesives and Tapes Division Leader olarak görev aldığı 3M’den önce ise Petrol Ofisi ve İzocam’da çeşitli pozisyonlarda çalıştı.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü mezunu olan Doğanay, İngilizce biliyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler