Ana SayfaLOJİSTİKGenç UND Akademi 3. Dönem mezunlarını verdi

Genç UND Akademi 3. Dönem mezunlarını verdi

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle hayata geçirdiği ve Ford Trucks sponsorluğunda yürütülen Genç UND Akademi “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. Dönemi mezunlarını verdi.

Ford Trucks’ın, lojistik sektöründe profesyonel olarak çalışan gençlerin desteklenmesi ve geleceğe hazırlanmalarına destek olmak amacıyla sponsoru olduğu Genç UND Akademi “Geleceğin Lojistik Uzmanları” programı 3. dönem mezunlarını verdi. İstanbul Üniversitesi öğretim görevlileri ve lojistik sektörünün tecrübeli isimlerinden oluşan eğitim kadrosu tarafından gençlere uzmanlık ve gelişim eğitimleri verilen programda, 2021 yılından bu yana 215 genç lojistik uzmanı mezun oldu.

2021 yılında Ford Trucks sponsorluğuyla hayata geçirilen Genç UND Akademi programı, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile ortaklaşa gerçekleştirilen 3. döneminde, 6 aylık eğitim sürecinin ardından 63 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

Ford Trucks Pazarlama Müdürü Emine Coşkun eğitim programına destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Hayata geçirdiğimiz bu programda, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi’nin değerli öğretim görevlileri ve sektördeki uzman isimler olarak bir araya gelerek büyük bir vizyon ortaya koyduk. Bu vizyon sayesinde geleceğin lojistik liderleri olan gençlerin bilgi ve donanımları geliştirildi. Bu iş birliği ilerleyen süreçte de devam ederek genç mezunlarımızın lojistik sektörünün geleceğine olumlu bir katkı sunacağına gönülden inanıyoruz ve onlarla gurur duyuyoruz” dedi. Coşkun, Ford Trucks olarak insan kaynağı yatırımına büyük önem verdiklerinin altını çizdi ve Türkiye’nin değişimine önderlik edecek genç insan kaynağına yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyledi.

www.gazetelojistik.com.tr

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler