Ana SayfaLOJİSTİKEkol Lojistik "Bu Yüz'den" Sosyal Medya'da 2 Altın Ödül Aldı!

Ekol Lojistik “Bu Yüz’den” Sosyal Medya’da 2 Altın Ödül Aldı!

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Ekol Lojistik Cumhuriyet’in 100 yılına özel hayata geçirdiği “Bu Yüz’den” kampanyası; 18 ülkeden, 1.100’ü aşkın kurum ve şirketin katılımıyla gerçekleştirilen Stevie Ödülleri’nde “Amaç Odaklı Videolarda Yenilikçilik” ve “Sosyal Medya Kullanımında İnovasyon” kategorilerinde altın ödüle layık görüldü.

Cumhuriyet’in 100. yılına özel Bu Yüz’den Kampanyası

Ekol’ün 100. yıl iletişiminin ana temasını oluşturan “Bu Yüz’den” projesinin temel söylemi, “100” sayısının yanı sıra “yüz” kelimesinin çehre anlamını da içerdi. Bunu yaparken Atatürk’ün armağanı olan Cumhuriyeti, değerlerimizi ve yüzyılımızı Atatürk’ün yüzünü odak noktasına alarak sürdürdü. Cumhuriyet’in 100. yılında Atatürk’e ve ilkelerine bağlılığı yansıtan, onun öğreti ve değerlerini anlatan, “Bu Yüz’den” kampanyası süresince; bireylerin güvencesi olan hukuk, egemenlik, laiklik, demokrasi, eşitlik ve hürriyet haklarının Cumhuriyet sayesinde elde edilen kazanımlar olduğu vurgulandı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen ödül töreninde Ekol adına ödülleri, Kurumsal İletişim ve Çalışan Deneyimi Direktörü Neslihan Yönet ve Kurumsal İletişim ve Çalışan Deneyimi Kıdemli Uzmanı İrem Turhan aldı.

100. yıla özel olarak hep hatırda kalacak bir çalışma

Cumhuriyet’e adanan anlamlı bir kampanya ile uluslararası platformda ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Neslihan Yönet, “Bu Yüz’den” kampanyası kapsamında iletişim çalışmalarımızı markadan ve Ekol’ün iş hedeflerinden bağımsız şekilde sürdürdük.

İletişim adımlarımızda 100 yıldır yolumuza ışık tutan Cumhuriyetimizin, bizlere Ata’mızın en değerli hediyesi olduğunu anlatmaya odaklandık. Bu kampanyaya hazırlanırken 99 ya da 101. yılda yapılamayacak bilhassa 100. yıla özel olarak hep hatırda kalacak bir çalışma yapmak istedik. Bugün Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırladığımız değerli çalışmamızla iki ödüle layık görülmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Tüm bu süreçte bizi her zaman destekleyen değerli Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Musul’a da içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler