Ana Sayfa OTOMOTİV Dacia Jogger lansmanı ödülleri toplamaya devam ediyor
OTOMOTİV

Dacia Jogger lansmanı ödülleri toplamaya devam ediyor

Paylaş
Dacia Jogger lansmanı
Paylaş

Dacia Jogger Lansmanı’na bir ödül’de Otomotiv Gazetecileri Derneği’nden geldi. Dacia Jogger Lansmanı, “Yılın Basın Lansmanı” ödülüne layık görüldü.

Dünyada ilk kez bir mağara içerisinde başlayan test sürüşü deneyimiyle ve sıra dışı bir kurguyla Iğdır-Kars rotasında gerçekleşen Dacia Jogger lansmanı, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyelerinin oylarıyla “Yılın Basın Lansmanı” seçildi.

Dacia Jogger lansman etkinliğine dördüncü ödül

Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) bu yıl sekizincisini düzenlediği ve otomotiv sektöründeki başarılı markaları ödüllendirdiği tören, 13 Haziran tarihinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşti. Ödül töreninde kazananlar, otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin oylarıyla belirlendi.

HABERİN DETAYI: www.otoaktuel.com.tr

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

DAF Trucks’ın yeni nesil DAF XB serisine En İyi Kamyon ödülü verildi

Fleet News Awards 2025’te “En İyi Kamyon” ödülünü kazanan DAF XB, üst...

Mercedes üretimde yapay zeka ve insansı robot kullanacak

Mercedes-Benz, Berlin’deki Dijital Fabrika Kampüsü’nde yapay zeka, insansı robotlar ve yeni patentli...

Şubat 2025 Motorlu Kara Taşıtları Raporu

Şubat ayına ait trafiğe kayıt ve devir işlemleri başta olmak üzere, otomobil...

FIAT yeni kampanya detaylarını açıkladı

FIAT yeni kampanya detaylarını açıkladı. Marka, otomobil tutkunlarını sevindirecek yeni bir kampanya...