Ana Sayfa Şirket Haberleri Ceran Nakliyat filosunu 10 adet Scania 500 S Dream ile güçlendirdi!
Şirket HaberleriTeslimat

Ceran Nakliyat filosunu 10 adet Scania 500 S Dream ile güçlendirdi!

Paylaş
Ceran Nakliyat filosunu 10 adet Scania 500 S Dream ile güçlendirdi!
Ceran Nakliyat filosunu 10 adet Scania 500 S Dream ile güçlendirdi!
Paylaş

Ceran Nakliyat filosuna 10 adet Scania 500 S Dream çekici dahil etti. Böylelikle filosundaki Scania sayısı 36’ya yükseldi.

Scania 500 S Dream çekici
Scania 500 S Dream çekici

Scania 500 S Dream çekiciler İzmir’de teslim edildi

1980’li yıllarda taşımacılık sektöründe hizmete başlayan Ceran Nakliyat, filosunu genişletmek için Scania markasını tercih etti. Ceran Nakliyat’a yeni araçları firmanın merkez ofisinin bulunduğu İzmir’de teslim edildi. Teslimat törenine Scania Türkiye Satış Müdürü Bayazıt Canbulat, Scania Bölge ve Filo Satış Yöneticisi Metin Bayrak, satışı gerçekleştiren Scania Yetkili Satıcısı Ankara Ağır Vasıta’dan Satış Müdürü Ahmet Türemiş, SSH Müdürü Şükrü Mutlubaş ile İkinci El Satış Müdürü Osman Erdem katılırdı. Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran ve Genel Müdür Öner Ceran firmayı temsilen araç teslim törenine katılım sağladı.

Ceran Nakliyat filosunu Scania 500 S Dream çekicilerle güçlendirdi.
Ceran Nakliyat filosunu Scania 500 S Dream çekicilerle güçlendirdi.

Scania 500 S Dream operasyonel farkındalık yaratacak

Ceran Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ceran yeni araçlarını teslim alırken yaptığı açıklamada Scania markası tercih nedenlerini güvenlik, arıza oranının düşük olması ve ikinci el değerinin yüksek olması olarak açıkladı.
Ceran “Sektörümüzde sahip olduğumuz yüksek prestij ile global ve yerel anlamda premium marka olan Scania’nın imajının örtüşmesi motivasyonumuzu daha da artırmaktadır. Filomuzu güçlendirirken kaliteli ve güvenilir araç markalarını tercih etmemizin nedeni, müşterilerimize verdiğimiz sözleri eksiksiz yerine getirme arzumuzdur. Scania markasıyla yıllardır süregelen iş birliğimizin bize sağladığı avantajlar sayesinde, sektördeki gücümüzü her geçen gün daha da artırıyoruz” şeklinde konuştu.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

80. Yaşını Kutlayan Borusan’dan 2024’de Yüzde 39’luk Büyüme

Borusan Grubu, 80. kuruluş yıldönümünü kutladığı 2024 yılına ait finansal sonuçları ile...

Michelin Türkiye’de Satış Direktörlüğüne Yeni Atama

Michelin, Türkiye’deki satış operasyonunda önemli bir değişikliğe giderek, Michelin Türkiye Satış Direktörlüğü...

Anadolu Isuzu “Küresel A Listesi”ne Girerek Ödül Aldı

Anadolu Isuzu, dünyanın en prestijli çevre raporlama platformu olan CDP’nin İklim Değişikliği...

Zes ve Solarşarj Elektrikli Şarj Altyapılarını Birleştirdi

Şarj istasyonu ağı sahibi Zes ile güneş enerjisi alanında faaliyet gösteren Solarçatı’nın...