Ana Sayfa Lastik Sektörü Brisa’nın Bridgestone Lastikleri, Tırsan Treylerlerini Taşıyacak
Lastik SektörüManşet Haber

Brisa’nın Bridgestone Lastikleri, Tırsan Treylerlerini Taşıyacak

Paylaş
Bridgestone Lastikleri, Tırsan Treylerlerini Taşıyacak
Paylaş

Lastik sektörünün mobilite lideri Brisa, Tırsan Treyler ile uzun soluklu iş birliğine devam ediyor. İki şirket arasında yapılan yeni anlaşma kapsamında Brisa’nın Bridgestone markalı lastikleri Tırsan’ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde de kullanılacak.

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa ile Türkiye treyler sektörünün pazar lideri Tırsan’ın uzun yıllara dayanan iş birliği, anlaşma kapsamında dahil edilen yeni ürünlerle genişlemeye devam ediyor. 

Bu iş birliği kapsamında, özel Ar-Ge, tasarım ve üretim çalışmalarıyla ortaya çıkardığı yeni nesil lastikler ile sektörde fark yaratan Bridgestone’un, R179 ve R-Trailer 001 ürünleri Tırsan’ın lowbed ve platform tipi treyler ürünlerinde yerini alıyor.

Bridgestone bu ürünlerinde sunduğu, yırtılmaları önleyen gelişmiş ve güçlendirilmiş sırt ve rib tasarımı ile kullanıcılarına düzensiz aşınmadan uzak, sorunsuz ve uzun bir kullanım ömrü sunuyor.

Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile Türkiye’nin öncüsü olmanın yanı sıra, Avrupa’da en geniş ürün gamına sahip treyler üreticisi olan Tırsan, Bridgestone ürünleri ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedefliyor.

Brisa, treyler üreticileri ve son kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek ürettiği Bridgestone lastikler ile başta Tırsan olmak üzere tüm pazarın ihtiyaçlarını karşılamak ve pazardaki lider pozisyonunu sağlamlaştırma konusunda emin adımlarla ilerliyor.

www.gazetelojistik.com

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

DAF Trucks’ın yeni nesil DAF XB serisine En İyi Kamyon ödülü verildi

Fleet News Awards 2025’te “En İyi Kamyon” ödülünü kazanan DAF XB, üst...

Mercedes üretimde yapay zeka ve insansı robot kullanacak

Mercedes-Benz, Berlin’deki Dijital Fabrika Kampüsü’nde yapay zeka, insansı robotlar ve yeni patentli...

Şubat 2025 Motorlu Kara Taşıtları Raporu

Şubat ayına ait trafiğe kayıt ve devir işlemleri başta olmak üzere, otomobil...

F1 Avustralya Grand Prix’sinde Norris’ten Müthiş Zafer!

Formula 1 2025 sezonu, Melbourne’deki nefes kesen Avustralya Grand Prix’si ile başladı!...