Ana Sayfa Akaryakıt Dünyası bp Türkiye ve Castrol Türkiye’den afet bölgesine destek!
Akaryakıt DünyasıSON DAKİKA

bp Türkiye ve Castrol Türkiye’den afet bölgesine destek!

Paylaş
bp Türkiye ve Castrol Türkiye’den afet bölgesine destek!
bp Türkiye Ülke Başkanı Tümkan Işıltan,Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal...
Paylaş

bp Türkiye ve Castrol Türkiye, yangın felaketinden etkilenen afet bölgelerinin acil ihtiyaçlarının karşılanması, iyileşme sürecinin hızlandırılması ve yangından zarar gören ailelerin günlük hayatlarına dönebilmesine destek olmak amacıyla Ahbap Derneği’ne bağış yapacağını duyurdu.

Türkiye’nin birçok bölgesini olumsuz etkileyen yangınlar sebebiyle bp Türkiye ve Castrol Türkiye, acil ihtiyaçlara destek olmak ve yangından etkilenen ailelerin yaralarını sarmak için Ahbap Derneği’ne 1 milyon TL’lik bağışta bulunacak.

Desteğin, yangın sebebiyle afet bölgesi ilan edilen illerde evleri zarar görmüş kişilerin evlerinin onarılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi, yaralı hayvanların tıbbi tedavilerinin karşılanması, işyerlerinin, bahçelerin ve meraların ihtiyaçlarının temininde kullanılması planlanıyor. Ahbap Derneği’nin yapacağı ihtiyaç tespiti çalışmalarının ardından, ihtiyaçların bölge halkına ulaştırılması planlanıyor.

Tümkan Işıltan: Desteğe hazırız

bp Türkiye ve Castrol Türkiye olarak yangından etkilenenlere destek olmak amacıyla harekete geçtiklerini belirten bp Türkiye Ülke Başkanı Tümkan Işıltan, “Ülkemizin birçok bölgesinde yaşanan ve devam eden yangınlar nedeniyle derin üzüntü duyuyoruz. Yangında hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralılara ve yangından etkilenen tüm canlılara acil şifalar diliyoruz. Bu zorlu süreçte felaketten etkilenenlerin yaralarını sarmak ve normale dönme süreçlerinin hızlandırılmasına katkı sağlamak için çorbada tuzumuz olsun diyerek Ahbap Derneği aracılığıyla onların yanında olmak istedik. Desteğimizle afeti yaşayanların hayatlarına katkı sağlamak bizim için çok önemli. Her zaman elimizden geldiğince desteğe hazırız” dedi.

Ayhan Köksal: Yakından takip ediyoruz

Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal ise “Ülkemizde meydana gelen orman yangınlarının sebep olduğu tüm kayıplar bizleri ve beraber çalıştığımız tüm paydaşlarımızı derinden etkiledi. Yangından etkilenen bölgelerdeki yaraları sarmak için Ahbap Derneği ile beraber hareket ederken, aynı zamanda bölgelerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bununla beraber, orta ve uzun vadede yapabileceklerimizi de planlıyoruz” dedi.

Abdullah Kurtay,Ahbap derneği,Akaryakıt,Ayhan Köksal,BP Türkiye,Castrol Türkiye,Tümkan Işıltan,yangın,Gazete Lojistik,

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Pirelli Türkiye Satış Müdürlüğü’ne Gülnur Daş atandı

Otomotiv sektöründe 18 yıllık deneyimi bulunan Gülnur Daş, Pirelli Türkiye Satış Müdürü...

Castrol TUCA’nın Yeni Pazarlama Direktörü Cansu Taç Ekmekçiler Oldu

Castrol’ün Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya (TUCA) organizasyonunda önemli bir atama gerçekleşti....

OPET’in Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Lideri Gül Altan Oldu

Akaryakıt sektörünün en sevilen markası OPET’in, Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Liderliği’ni; medya,...

Türkiye’de Yılın Otomobili Seçiminde 42 Model Yarışacak

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD), tarafından bu yıl 10’uncu kez gerçekleştirilecek “Türkiye’de Yılın...