Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaKAMYON-TREYLERAxalta, Avrupa’daki ticari araç portföyünü genişletiyor

Axalta, Avrupa’daki ticari araç portföyünü genişletiyor

Toz ve sıvı boya tedarikçilerinden Axalta, Avrupa’daki müşterileri için PercoTop® CS388 SupraSand yüksek dayanımlı eposi astar boyasını piyasaya sürdü. Bu astar boya doğrudan metal yüzeylere uygulanabilirken; dolgu, macun veya elektrokaplama ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Axalta’nın PercoTop CS388 yüksek dayanımlı epoksi astar boyası, diğer epoksi astar boyalardan daha kalın bir filmle kullanıldığında bile kuruma ve zımparalama sürelerini %50’ye kadar azaltıyor. Bu astar boya, üstün korozyon ve nem koruması sağlarken, piyasada bulunan yaygın sprey ekipmanı kullanılarak kolayca uygulanıyor. Bu kombinasyon sayesinde astar boya mükemmel koruma ve verimlilik karışımı sağlarken, römorklar, otobüsler ve büyük kamyonlar gibi ticari araçlarda kullanım için ideal.

“Axalta, global taşımacılık müşterilerimize olağanüstü ürünler sunmaya devam ediyor”

Axalta; otobüs, treyler ve inşaat segmentlerindeki müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış dolgu macunları, astarlar, ara kat boyalar, son kat boyalar ve şeffaf kaplamalar dahil olmak üzere çok çeşitli PercoTop ürünleri sunmakta…

Axalta’nın Ticari Araç Boyaları Avrupa Direktörü Neville Rhodes, “Axalta, global taşımacılık müşterilerimizin sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılayan olağanüstü ürünler sunmaya devam ediyor. Sınıfının en iyisi epoksi astar boyasını sunmaktan ve ticari araç müşterileri için ürün tekliflerimizi genişletmekten heyecan duyuyoruz. Daha hızlı kürleme süreleri ve azaltılmış pişirme süresi ile bu kullanımı kolay astar boya, müşterilerimizin daha verimli olmasına ve enerji tasarrufu sağlamasına yardımcı olur” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER