Ana SayfaSON DAKİKAAres Logistics,Mengerler’den 20 adet Actros çekici satın aldı

Ares Logistics,Mengerler’den 20 adet Actros çekici satın aldı

spot_img

Şirket Haberleri

Sağlık Bakım Tırı Projesi 2 Ödül Daha Aldı

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı projesi Stevie Awards 2026’da...

Romanya Savunma Bakanı Otokar’ın Mediaş Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Romanya’da askeri araç üretimine başlayan Otokar, Automecanica Mediaş fabrikasını...

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...
spot_img

Türkiye’nin en geniş tır filosuna sahip lojistik şirketlerinden biri olan Ares Logistics, 20 adet Mercedes Actros çekici yatırımı yaptı.

ares

Mengerler İstanbul’dan gerçekleşen satın almaya ilişkin açıklamalarda bulunan Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, yeni araçlarla ihracat ve ithalat seferlerini artırarak Türkiye’nin dış ticaretine daha çok katkı sağlayacaklarını belirtti.

Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri arasında entegre lojistik hizmetler sunan Ares Logistics, Mercedes-Benz’in İstanbul Yetkili Satıcısı Mengerler’den 20 adet Actros çekici satın aldı.

Engin Kirci
Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı

Yaptıkları çekici yatırımı hakkında bilgi veren Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, artan iş hacimleri karşısında yatırımlarını sürdürdüklerini, filolarını yenilediklerini ve güçlendiklerini söyledi. Araç yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Kırcı, kısa süre içinde yeni bir ekipman yatırımı gerçekleştireceklerine de dikkati çekti.

Kırcı, “Yollardaki gücümüz olan sürücü arkadaşlarımız ve çözüm ortaklarımız için en iyileri tercih ediyoruz.” dedi. Yeni araçlarla ihracat ve ithalat seferlerini daha da artıracaklarının altını çizen Kırcı, yatırım görüşmelerindeki ilgileri için Mengerler İstanbul Kamyon Satış Müdürü Cihan Ekinci ve Satış Danışmanı Murat Soner Peker’e teşekkürlerini dile getirdi.

Mengerler İstanbul’un Lojistiğe Desteği Sürecek

Teslimata ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cihan Ekinci ise Mercedes Actros’un lojistik sektörü için mükemmel bir tercih olduğunu anlattı. Ares Logistics’in gerçekleştirdiği yatırımların karşılığını en iyi şekilde alacağına inandıklarını belirten Ekinci, lojistik sektörünün güçlenmesi adına tüm paydaşlara fırsatlar sunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler