Ana SayfaKAMYON-TREYLERAkkoç Lojistik 101. Tırsan Treyler'ı teslim aldı

Akkoç Lojistik 101. Tırsan Treyler’ı teslim aldı

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Tırsan, entegre lojistik hizmeti veren Akkoç Lojistik’in 3 senelik planlı yatırımları kapsamında 101. aracını teslim etti.

Tırsan Adapazarı Mega Kampüs’te düzenlenen törenle, Akkoç Lojistik’e yeni araçların teslimatı gerçekleştirildi. Akkoç Lojistik, ‘Sınırları Sınırsız Hale Getirmek’ felsefi ve müşterileri sürekli daha iyi hizmetleri sunma hedefiyle, son üç yılda 11 adet Tırsan Buz Frigo ve 90 adet Tırsan Hafif Treyler olmak üzere toplam 101 Tırsan aracını filosuna ekledi.

Teslimat törenine, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Akkoç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Akkoç, Yönetim Kurulu Üyesi Arif Uğur ve Tırsan Satış Direktörü Özgür Ayçiçek ve katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Çetin Nuhoğlu, “Uzman ekiplerimizle müşterilerimizin rekabetçiliğini artırmak için çalışmalarımızı Avrupa’nın en yüksek test kapasite ve çeşitliliğine sahip 2 Ar-Ge merkezimizde sürdürüyoruz. Müşterilerimiz için geliştirdiğimiz çözümler ile hafta 1.5 patent üretiyoruz.

Test merkezlerimizde ürünlerimizin ve üzerlerindeki her bir aksamın en zorlu koşullarda 10 sene tam performans göstermesi için sayısız test gerçekleştirdikten sonra müşterilerimize teslim ediyoruz. Müşterileri için en iyisini gerçekleştirme hedefinde olan Akkoç Lojistik ile sürdürdüğümüz uzun vadeli ve güvene dayalı iş birliğinden memnuniyet duyuyoruz. İşbirliğimizin daha uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Akkoç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç‘un açıklaması

Akkoç Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Akkoç ise yaptığı açıklamada, “Tırsan ile iş birliğimiz, son üç yılda büyük bir ivme kazandı. Tırsan’ın sunduğu yenilikçi çözümler ve verimliliğimizi en üst seviyeye çıkaran ürünleri, dayanıklılık ve performans kriterlerimizi en üst düzeyde karşılıyor.

Tırsan Buz Frigo’nun hafifliği ve en yüksek izolasyon kapasitesi sayesinde operasyonlarımızda tam verimlilik sağlıyoruz. Tercih ettiğimiz Hafif Tenteli Perdeli treylerler sağlamlıkları ve uzun ömürlülükleri ile tüm zorlu operasyonlarımızda güvenilir bir performans sergiliyor. Yatırım planlarımız kapsamında, filomuzdaki Tırsan treyler sayısı üç yılda 101’e ulaştı; bu vesileyle ‘101 kere maşallah’ diyerek Tırsan ile olan güçlü ortaklığımızın devamını temenni ediyoruz’ dedi.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler