Ana Sayfa FUARLAR Yük Mühendisliği Hizmetleri Fuarı Lesexpo Fuarı İstanbul’da
FUARLAR

Yük Mühendisliği Hizmetleri Fuarı Lesexpo Fuarı İstanbul’da

Paylaş
Yük Mühendisliği Hizmetleri Fuarı Lesexpo Fuarı İstanbul’da
Yük Mühendisliği Hizmetleri Fuarı Lesexpo Fuarı İstanbul’da
Paylaş

Yük Mühendisliği Hizmetleri Alanında Dünyanın İlk Fuarı YMB-KFA İşbirliğinde İstanbul’da Düzenleniyor.

Lesexpo Fuarı, ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan ve dünyanın yük mühendisliği hizmetleri ekosistemindeki üretici, satıcı, kullanıcı, tedarikçileri ile bunlardan hizmet alan firmaları katılımcı ve ziyaretçileri dünyada ilk kez İstanbul’da bir araya getirecek.

Lesexpo Fuarı ile ilgili olarak YMB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Altunkum; Dünyada ilk kez Türkiye’de KFA işbirliği ile düzenlemekten heyecan duyduklarını, bu fuarın inşaat, enerji, denizcilik, ağır sanayi, alt ve üst yapı ve benzeri proje inşaatlarında yük mühendisliği hizmetlerinin değer ve öneminin daha iyi anlaşılmasını sağlayacağını, bu etkinliğin üç kıtadan üretici, satıcı, kullanıcı, tedarikçi ve bunlardan hizmet alan firmaları ilk kez bir araya getireceğini ifade etti.

Altunkum; LESEXPO’nun yük mühendisliği hizmetleri ekosistemindeki hizmet alan ve hizmet verenleri bir araya getirecek ilk ihtisas fuarı olacağını, bu ekosistemde faaliyet gösteren Türk şirketlerinin uluslararası standartlarının ortaya çıkması ve dünyaya açılmasına öncülük edeceğine ve bu işkolunun ülke ekonomisine katkısını daha da artacağına inandığını belirtti.

LESEXPO’nun birincisi 7-14 Eylül 2025 haftası İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleyecek ve Avrupa, Asya ve Afrika kıtasında yer alan ülkelerde tanıtımı yapılacak. LESEXPO’nun 2027 yılından sonra pazar potansiyeli yüksek Afrika ve Asya kıtasında da belirlenecek şehirlerinde düzenlenmesi planlanıyor.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

HABAŞ, Busworld Türkiye 2026’nın Gold Sponsoru Oldu!

Busworld Türkiye 2026’nın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Fuar organizatörü, Habaş Sınai ve...

LES-EXPO 2026, 3 Kıtayı İstanbul’da Buluşturacak!

LES-EXPO 2026, yük mühendisliği sektörünü Avrupa, Asya ve Afrika’dan 200’ü aşkın firma...

Otobüs Endüstrisi 2026’da 11. Kez Yine Busworld Türkiye’de Buluşacak

Otobüs endüstrisinin en köklü ve prestijli uluslararası fuarlarından Busworld Türkiye, HKF Fuarcılık...

logitrans 2025, 19 Kasım’da Yenikapı’da Kapılarını Açıyor!

20 ülkeden 231 bireysel katılımcının yanı sıra Almanya, İspanya ve Yunanistan pavilyonlarındaki...