Ana SayfaKAMYON-TREYLERVolvo Trucks’tan Konya İtfaiyesi'ne teslimat

Volvo Trucks’tan Konya İtfaiyesi’ne teslimat

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Volvo Trucks, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na 2 adet Volvo FM 460 6×4 satışı gerçekleştirdi.

  • Volvo FM 460 6×4 kamyonların, 2000 nm tork üreten nmv pto ve yüksek manevra kabiliyeti, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın tercihinde etkili oldu.
konya itfaiye volvo

Her türlü koşulda yüksek performans ve verimlilik sağlayan kamyonlarıyla gerek özel gerekse kamu sektörünün vazgeçilmez tercihi olan Volvo Trucks, Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na 2 adet Volvo FM 460 6X4 teslimatı gerçekleştirdi.
Kurumun, çevre ilçeler de dahil olmak üzere bünyesinde toplam 254 adet itfaiye aracı bulunuyor. Volvo Trucks’ın müşterilerine her türlü çalışma koşuluna uygun, terzi usulü araç sunabilmesi, kurumun markayı tercihinde etkili oldu.

Teslimat törenine, Volvo Trucks Üst Yapı ve Kamu Saha Satış Müdürü Emrah Kutlu ile Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici katıldı. İşbitirici, yaptığı konuşmasında; “Satın almış olduğumuz araçları farklı bölgelerdeki yangınlarda kullanma fırsatımız oldu ve oldukça başarılı sonuçlar aldık. Volvo Trucks markasını envanterimize ilk kez dahil ediyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Markanın, tüm beklenti ve taleplerimizi karşılayan, her türlü çalışma koşuluna uygun terzi usulü araç sunabilmeleri ve yaygın yetkili servis ve yedek parça ağı da tercihimizde etkili oldu. İtfaiye araçlarımızın Konya Büyükşehir Belediyesi’ne hayırlı olmasını dileriz” dedi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler