Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana Sayfaİş MakinalarıTürkTraktör İş Makineleri Yelpazesini CASE 856C Greyder İle Zenginleştirdi

TürkTraktör İş Makineleri Yelpazesini CASE 856C Greyder İle Zenginleştirdi

CASE 856C model greyderler, FPT marka 190 beygir güç üreten Faz 5 emisyon seviyesindeki motoru sayesinde her türlü arazide etkileyici bir performans ve üretkenlik sunuyor. Düşük emisyon değerleri ile çevreye daha az etki bırakırken, yakıt verimliliği ile dikkat çekiyor.

İş makineleri sektöründeki faaliyetlerini her geçen gün artıran TürkTraktör, geniş ürün yelpazesine CASE 856C greyderi de ekledi.

TürkTraktör İş Makineleri Yelpazesini CASE 856C Greyder İle Zenginleştirdi. İş makineleri sektöründeki faaliyetlerini her geçen gün artıran TürkTraktör, geniş ürün yelpazesine CASE 856C greyderi de ekledi. Faz 5 emisyon seviyesindeki üstün motor teknolojisine sahip CASE 856C, TürkTraktör güvencesiyle inşaat sektöründe güç, verimlilik ve dayanıklılığı bir arada sağlıyor. 

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden inşaat sektörüne yeni ve modern teknolojiye sahip ürünler sunmaktan memnuniyet duyduklarını belirten TürkTraktör İş Makineleri İş Lideri Boğaç Ertekin, “Türkiye’de iş makineleri alanında müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına göre ürün ve hizmet sunabilme kabiliyetine sahibiz. Ürünlerimizi çeşitlilik açısından değerlendirdiğimizde, pazardaki talebin yüzde 90’ından fazlasına cevap verebileceğimiz farklı modellerimiz bulunuyor. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda ürün çeşitliliğimizi zenginleştiriyor, dünya standartlarındaki Faz 5 emisyon geçişiyle birlikte yeni serilerle güncelliyoruz. Ürün yelpazemizde önemli bir yeri dolduran CASE 856C greyderimizi de yeni ürünlerimiz arasına ekledik. 180 yılı aşan köklü tarihe sahip CASE İş Makineleri markasının kalitesi, üstün performansı ve dayanıklı yapısıyla 856C’nin inşaat sektörünün beğenisini kazanacağına inanıyoruz. İş makineleri faaliyetlerimizi müşterilerimize daha fazla hizmet götürerek sürekli geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

CASE 856C Greyder Hakkında

CASE 856C model greyderler, FPT marka 190 beygir güç üreten Faz 5 emisyon seviyesindeki motoru sayesinde her türlü arazide etkileyici bir performans ve üretkenlik sunuyor. Düşük emisyon değerleri ile çevreye daha az etki bırakırken, yakıt verimliliği ile dikkat çekiyor.

Sağlam şasi yapısı ve üstün kalite ile mühendisliğe sahip komponentlerle donatılmış olan CASE 856C greyderler, zorlu iş koşullarında uzun ömürlü kullanımıyla öne çıkıyor.

CASE 856C, geniş ve ergonomik kabini ile özel motor kaputu tasarımı sayesinde operatörlere geniş görüş açısıyla maksimum güvenlik vadediyor. CASE iş makinelerine özel tasarlanmış greyder bıçağı sayesinde kısa çalışma periyotlarında maksimum verimlilik sağlıyor. 

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER