Pazar, Nisan 28, 2024
Ana Sayfaİş MakinalarıCaterpillar, elektrikli iş makinelerini ve yeni nesil enerji çözümlerini tanıttı

Caterpillar, elektrikli iş makinelerini ve yeni nesil enerji çözümlerini tanıttı

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat’in başarıyla temsil ettiği Caterpillar, elektrikli iş makinelerini anlattı ve yeni nesil enerji çözümlerini tanıttı.

‘Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz’ şirket amacıyla Borusan Cat’in farklı coğrafyalarda temsil ettiği Caterpillar da elektrifikasyon dönüşümü odaklı yeni ürün ve çözümlerini etkinlikte yer aldı. Alternatif enerji kaynakları üzerine yaptığı çalışmalar, geliştirdiği teknolojiler ve dijitalleşme odağı ile ön plana çıkan Caterpillar; yeni ürünleri ve çözümleri ile elektrifikasyon dönüşümüne liderlik etmeye ve iş sahalarını daha sürdürülebilir kılmaya hazırlanıyor.

Caterpillar, sektöre öncülük eden yeni makineleriyle geleceğin iş sahalarını bugünden inşa ediyor

Daha sürdürülebilir bir dünya ve çevresel değer yaratan bir iş anlayışı için müşterilerine elektrifikasyon dönüşümüyle destek olan teknolojiler üreten Caterpillar, iş sahasının dışına çıkmadan şarj edilebilen iş makineleri ve buna uygun enerji çözümleriyle geleceğin iş sahalarını bugünden inşa ediyor. Etkinlikte Caterpillar’ın iş sahasında enerji üretimi çözümleri kapsamında; yenilenebilir yakıtlarla, güneş panelleriyle veya hidrojenle çalışan jeneratörlerin yanı sıra, yüksek güç için dizel, doğal gaz veya yenilenebilir enerji kaynaklarıyla çalışan enerji depolama çözümleri de sergilendi.

Caterpillar, yalnızca sergilediği yenilikçi çözümlerle değil, sektöre kazandırdığı yeni nesil makinelerle de CES’te büyük ilgi odağı oldu. Caterpillar’ın yeni nesil yeraltı yükleyicisi Cat R1700 XE LHD, sıfır egzoz emisyonu ve 6,5 ton taşıma kapasitesi ile CES’te dikkatleri üstüne çekti. Cat R1700 XE LHD, içerisinde yer alan yerleşik akü sayesinde, sektörde akü taşıma veya değiştirme ihtiyacını ortadan kaldıran ilk iş makinesi olma özelliği taşıyor. Sektörde öncü bir noktada yer alan Cat R1700 XE LHD, mobil olarak kullanılabilen Cat MEC500 şarj cihazlarıyla 20 dakikadan kısa sürede iş sahasının dışına çıkmadan şarj edilebiliyor.

Kullandığı ileri teknolojilerle öne çıkan ve elektrifikasyon dönüşümünde geliştirdiği ürün ve çözümlerle adından söz ettiren Caterpillar; tüm dünyada sürdürülebilir bir şekilde, 7/24 çalışan iş sahalarının kurulumunda müşterilerinin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğini bir kez daha kanıtlıyor.

Borusan Cat Hakkında

Caterpillar’ın dünya çapındaki 160 distribütöründen biri olan Borusan Cat; ‘Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz’ şirket amacıyla Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya olmak üzere 6 ülkede, 3.000’den fazla çalışanıyla inşaat, madencilik, enerji ve ulaşım endüstrilerinde faaliyet gösterir.

Dünyanın önde gelen jeneratör markalarından FG Wilson’ın Türkiye ve Kuzey Irak distribütörlüğünü de yürüten Borusan Cat’in, metaverse evrenindeki en popüler blockchain platformlarından biri olan Decentraland’da bir mağazası ve ‘Borusan Cat Solutions’ isimli bir NFT koleksiyonu bulunur.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER