Salı, Nisan 16, 2024
Ana SayfaLojistik GündemiTurkish Cargo’dan Mars Hava ve Deniz Kargo’ya ödül

Turkish Cargo’dan Mars Hava ve Deniz Kargo’ya ödül

Mars Hava ve Deniz Kargo, Turkish Cargo ile en çok taşıma yapan ilk beş şirket arasında yer alarak ödül aldı.

Hava kargo sektörünü ve Türkiye’de faaliyet gösteren birçok acenteyi bir araya getiren “Turkish Cargo Acente Ödül Töreni” sektörün önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan UTİKAD’ın ve İstanbul Havalimanı’nın üst düzey yöneticilerinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti.

Törende Turkish Cargo’ya olan katkıları dolayısıyla acentelere 17 dalda ödüller verilirken, Mars Hava ve Deniz Kargo, Turkish Cargo ile en çok taşıma yapan beş acente arasında yer alarak ilgili kategoride ödül aldı.

Yeni havalimanı iş hacmini katlayarak artıracak

Aldıkları ödüle ilişkin açıklama yapan Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman şöyle konuştu: “Turkish Cargo, hava taşımacılığında önemli işbirlikleri yaptığımız bir şirket. Müşterilerimizden aldığımız ürünleri Turkish Cargo aracılığıyla güvenle ilgili yerlere teslim etmek bizi mutlu ediyor.

Yakın zamanda faaliyete giren yeni havalimanıyla hava kargoculuğunun iş hacminin katlanarak artacağını da göz önünde bulundurursak kargo taşımacılığının bambaşka bir boyuta taşınacağını söyleyebiliriz. Biz Mars Hava ve Deniz Kargo olarak hava taşımacılığında her zaman müşterilerimizin yanında olup ürünlerini doğru işbirlikleriyle taşımaya devam edeceğiz.”

Mars Air&Sea hakkında

Sahip olduğu IATA ve FIATA belgeleri ve WIN üyeliği ile dünyadaki tüm havayolu ve denizyolu firmalarıyla çalışan Mars Hava ve Deniz Kargo, konsolide, ekspres, kapıdan kapıya, refakatli taşıma, komple taşıma ve multi-modal taşıma hizmetlerini kusursuz olarak sunuyor. Uzakdoğu’daki ilk temsilciliğini Shanghai’da açan Mars Hava ve Deniz Kargo’nun, Guangzhou, Bursa, İzmir, Ambarlı, Adana, Mersin, İskenderun, Adnan Menderes Havalimanı, Ankara Esenboğa, Adana Şakirpaşa Havalimanı, Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’da ofisleri bulunuyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER