Ana SayfaGÜNCELÜnlü isimler değerli eşyalarını Türk Kanser Derneği için bağışlıyor

Ünlü isimler değerli eşyalarını Türk Kanser Derneği için bağışlıyor

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Skyland HOM Dekorasyon Merkezi, birbirinden değerli isimleri “Ünlü Objeler Sergisi” ile bir araya getiriyor.

  • Ünlü isimlerin evlerinden alınan çeşitli objelerin sergilenmesinin ardından gerçekleştirilecek satıştan elde edilen gelir, Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak.
muzeyyen senar

Proje kapsamında; Türk Sanat Müziği’nin usta seslerinden Müzeyyen Senar’ın ailesi tarafından projeye bağışlanan, 1950 yılında oynadığı reklamda yer alan radyo gibi birçok “ünlü obje” ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar ve Türkan-Nazan Şoray’ın yanı sıra Buray, Feyyaz Duman, Hamdi Alkan, Hatice Şendil, Linet, Murat Boz, Oktay Kaynarca ve aralarına yeni sanatçıların da katılacağı 20’ye yakın ünlü ismin evlerinden alınan objeler, 6 – 23 Ekim tarihleri arasında Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde sergilenecek.

kanser dernegi
Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler