Ana SayfaGÜNCELÜnlü isimler değerli eşyalarını Türk Kanser Derneği için bağışlıyor

Ünlü isimler değerli eşyalarını Türk Kanser Derneği için bağışlıyor

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Skyland HOM Dekorasyon Merkezi, birbirinden değerli isimleri “Ünlü Objeler Sergisi” ile bir araya getiriyor.

  • Ünlü isimlerin evlerinden alınan çeşitli objelerin sergilenmesinin ardından gerçekleştirilecek satıştan elde edilen gelir, Türk Kanser Derneği’ne bağışlanacak.
muzeyyen senar

Proje kapsamında; Türk Sanat Müziği’nin usta seslerinden Müzeyyen Senar’ın ailesi tarafından projeye bağışlanan, 1950 yılında oynadığı reklamda yer alan radyo gibi birçok “ünlü obje” ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar ve Türkan-Nazan Şoray’ın yanı sıra Buray, Feyyaz Duman, Hamdi Alkan, Hatice Şendil, Linet, Murat Boz, Oktay Kaynarca ve aralarına yeni sanatçıların da katılacağı 20’ye yakın ünlü ismin evlerinden alınan objeler, 6 – 23 Ekim tarihleri arasında Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde sergilenecek.

kanser dernegi
Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler