Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaEkonomi GündemiTüm salgın hastalıkların giderini Magdeburger Sigorta karşılıyor!

Tüm salgın hastalıkların giderini Magdeburger Sigorta karşılıyor!

Magdeburger Sigorta, insan ve toplum odaklı yaklaşımıyla pandemi hastalıklarıyla mücadele çalışmalarına yeni bir katkı sunuyor. Yapılan düzenleme ile salgın hastalıklar, özel şartlar maddelerinden çıkartılarak tamamen kapsam içerisine alındı.

Türkiye’de korona virüs vakalarının ortaya çıktığı ilk günlerden itibaren, aslında poliçe kapsamında bulunmamasına rağmen Covid-19 nedeniyle başvuran sigortalılarının harcamalarını karşılayan Magdeburger Sigorta; salgın hastalıkların kapsam dışı olması ile ilgili özel şartlarda yer alan maddeyi dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor dönemde tamamen değiştirdi. Bundan böyle “salgın kapsamı” hem mevcut hem de yeni alınacak Özel Sağlık, Tamamlayıcı Sağlık ve Yabancı Sağlık poliçelerinde geçerli olacak.

Magdeburger Sigorta hakkında:

175 yıldır sigortacılık sektöründe yenilikçi hizmet ve çözümleriyle faaliyet gösteriyor. 1844 yılında Almanya’nın Magdeburg kentinde kuruldu ve kurulduğu dönemden itibaren dünyanın sayılı sigorta şirketleri arasına girdi. 1906 Büyük San Francisco depremi dahil Avrupa ve ABD’de pek çok felakette sigortalılarının yanında oldu. 2018 yılından itibaren Bor Holding iştiraki olarak sigortacılık sektöründe yetkin kadrosu, güçlü acentelik ağı, yenilikçi ve güvenilir hizmetleriyle faaliyetlerine devam ediyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER