Ana Sayfa GÜNCEL TREDER’in yeni üyesi Nükte Trailer oldu
GÜNCELOTOMOTİVŞirket Haberleri

TREDER’in yeni üyesi Nükte Trailer oldu

Paylaş
Nukta Trailer
Paylaş

Türk treyler sektörünün tek temsilcisi Treyler Sanayicileri Derneği (TREDER), yeni üyelerin katılımıyla büyüyor. Merkezi Konya’da bulunan Nükte Trailer, TREDER’in 34. üyesi oldu. Lowbed, damper ve konteyner taşıyıcı treyler üretimi yapan firma, 1962 yılından bu yana ağır vasıta sektöründe hizmet veriyor.

TREDER ailesi büyümesine Nükte Trailer ile devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 50 adetlik üretim yapan firma bu yıl üretimini 700’e çıkarmayı hedefliyor. Konya’da 2024 yılında 20 bin metrekaresi kapalı, 30 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 50 bin metrekare alanda üretimine devam eden Nükte Trailer, 3 bin 500 ton/yıl saç işleme kapasitesine ulaşacak. Firmanın üretim hattında; 16 metre 12kw lazer makinası, 1000 ton 8 metre Abant pres, tozaltı kaynak robotu-şase, 18 metre Siegmund çatım ve kaynak makinası, şase kaynak pozisyoneri, Closs kaynak robotu, kumlama hattı, boya fırını, deve boynu kaynak pozisyoneri ve astar hattı bulunuyor.

Aykut Nukte

Nükte Tralier Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nükte, firmalarıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “1962 yılında kurulan firmamız, köklü bir geçmişe sahip olmanın verdiği deneyim ve birikim ile ağır vasıta sektöründe öncü konuma ulaşmıştır. Kuruluşumuzdan bugüne, sürekli gelişen ve büyüyen bir şirket olarak pek çok başarıya imza atmış bulunmaktayız. Başarılarımıza bir yenisini eklemek gayesiyle 2020 yılında Ar-Ge çalışmalarına başladığımız treyler sektöründe, öncü firma olma hedefimize her geçen gün yaklaşmaktayız.”

TREDER sektöre hareket kalibiyeti kazandırıyor

Ahmet Nükte, TREDER’e katılma amaçlarını “Başarılarımıza bir yenisini eklemek gayesiyle başladığımız treyler sektöründe, TREDER’in yenilikçi bakış açısının, sektöre hareket kabiliyeti kazandırdığına inanıyoruz. Hedefimize emin adımlarla ilerlerken, bilgi alışverişi ve iş birliği yapmak gerektiğini düşünüyoruz” şeklinde açıkladı.

Nukte Otomotiv

TREDER Başkanı Yalçın Şentürk de TREDER ailesinin her geçen gün daha da büyüdüğünü görmekten dolayı çok gururlandığını belirterek “Treyler sektörü, derneğimizle birlikte çok önemli başarılar elde etmeye devam ediyor. Birlikten güç doğacağına inanıyoruz. Bu amaçla kalitede rekabet etmek isteyen, ülkemize döviz kazandırmak, daha fazla istihdam sağlamak isteyen tüm treyler üreticilerimizi TREDER çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” dedi.

Paylaş
İlgili Haberler

Tur Transit Lojistik Filosuna 10 Yeni MAN Çekici Ekledi

Uluslararası lojistik sektöründe faaliyet gösteren Tur Transit Lojistik, 45. yıl dönümünü stratejik...

Mercedes-Benz Türk’te Üst Düzey Atama

Pedro Machado Afonso, Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası Direktörü ve İcra Kurulu...

Restar Global, Ford Pro™ Convertor Programı Üyeliği ile Üretim Kalitesini Global Ölçekte Tescilledi

Restar Global, Avrupa’nın önde gelen üstyapı üreticilerinin yer aldığı Ford Pro TM...

FIAT Professional’dan: Yerli Ulysse’nin Üretimi ve Satışı Başladı

Yolcu taşımacılığı için kapsamlı bir çözüm sunan 8+1 koltuklu binek/minibüs versiyonu Fiat...