Ana Sayfa OTOMOTİV Tofaş ve Fiat Markaları’nın basın iletişiminde önemli değişiklik!
OTOMOTİVSON DAKİKA

Tofaş ve Fiat Markaları’nın basın iletişiminde önemli değişiklik!

Paylaş
Tofaş ve Fiat Markaları
Paylaş

Tofaş ve Tofaş Markaları’nın basın iletişimi fealiyetlerinde yeni bir dönem başlıyor. Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Yazgan imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

“1 Kasım 2020 tarihinden itibaren, kurum ve markalarımızın basın iletişimi faaliyetlerinin, direkt olarak Tofaş Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından yürütüleceğini; bu kapsamda Canyaş İletişim ile iş birliğimizin sona erdiğini bildirmek isteriz.

Mayıs 2015 tarihinden bu yana hizmet almakta olduğumuz ve birlikte başarılı işlere imza attığımız Canyaş ekibine değerli çalışmalarından dolayı sizlerin nezdinde de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tofaş, Tofaş Spor Kulübü, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep®, Ferrari ve Maserati markalarımıza ilişkin, soru ve taleplerinizi çalışma arkadaşım Nihan Kızıltan ile birlikte cevaplamaktan her zaman olduğu gibi memnuniyet duyacağız.”

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Opel Mokka GSE’ye Altın Direksiyon Ödülü!

Yeni Mokka GSE, otomobil sektörünün “Oscar”ı olarak bilenen “2025 Altın Direksiyon Ödülü”nü...

OSD, 2023–2024 Sürdürülebilirlik Raporu’nu Yayınladı

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Türk otomotiv ana sanayiinin çevresel, sosyal ve yönetişim...

Yeni Ford Kuga Active X Türkiye’de

Ford, Kuga model ailesine yeni bir versiyon ekledi. Yeni Ford Kuga Active...

Mercedes-Benz Türk, Heska Kayseri Bayisi ile Bölgedeki Hizmet Ağını Genişletti

Mercedes-Benz Türk, bayi ve yetkili servis ağı yeniden yapılanma stratejisi kapsamında önemli...