Ana SayfaLOJİSTİKSarıpekmez Grup tercihini MAN TGX çekiciden yana yaptı

Sarıpekmez Grup tercihini MAN TGX çekiciden yana yaptı

Şirket Haberleri

DHL eCommerce Türkiye’de Üst Düzey Atama

DHL eCommerce Türkiye’nin Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı...

Renault Trucks Türkiye’nin Yeni Başkanı Mourad Hedna Oldu

Renault Trucks Türkiye’nin başkanlığına Mourad Hedna atandı. 25 yıllık...

Mercedes-Benz Türk’ten Stajyerler İçin Kalıcı Bir Miras

Mercedes-Benz Türk’ün Summer Stars staj programında her öğrenci adına...

Mercedes-Benz Türk, 105 Patentle Türkiye’nin Ar-Ge Lideri Oldu

Mercedes-Benz Türk, 2025 TÜRKPATENT verilerine göre 105 patentle Türkiye...

İsmail Hakkı Işınak, Koçaslanlar Otomotiv’e Genel Müdür Oldu

2019 yılından bu yana Ülke Müdürü olarak görev yaptığı...

Yarım asra aşkın tecrübesiyle Eskişehir ve çevresinde inşaat ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup filosunu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv’den teslim aldığı 5 MAN çekici ile güçlendirdi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Lokman Koçaslan Otomotiv, yarım asra aşkın tecrübesiyle Eskişehir ve çevresinde inşaat, akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteren Sarıpekmez Grup’a 5 adet MAN TGX 18.470 çekici teslimatı yaptı.

Grubun Eskişehir’deki şirket merkezinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Sarıpekmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıpekmez, MAN Lokman Koçaslan Otomotiv Bölge Satış Sorumlusu Turan Özkan, Servis Müdürü Cihat Tüfekçi ve Genel Müdür Müjdat Aras katıldı. Teslimat töreninde Turan Özkan, yaptıkları iş birliğinin bir nişanesi olarak, Hüseyin Sarıpekmez ve iş ortaklarına plaket takdim etti.

“Bizi, hedeflerimize MAN çekicileri ulaştıracak”

50 seneye yakın tecrübeleri ile tüketicilerine kaliteli, yenilikçi ve son teknoloji araçlarıyla değer katmaya devam ettiklerini belirten Sarıpekmez Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarıpekmez, şunları söyledi: “Sürdürülebilir karlılığı arttırabilmek adına maliyetlerimizi düşürmek için devamlı gelişen teknolojiyi yakından takip etmek ve uygulamak en önemli şirket politikamızdır. Şirketimizi, bu amaç ve hedeflere ulaştıracağına inandığımız MAN markasını da bu nedenlerle tercih ettik. MAN TGX 18.470 çekicilerinde bulunan retarder, buzdolabı, klima ve orijinal PTO gibi donanımları ile şoför arkadaşlarımıza konfor, bizlere de güven vermektedir. Ayrıca satış sonrası sunduğu 7/24 yol yardım hizmeti ve geniş servis ağı da bizim için çok büyük önem taşıyor. Grup olarak, araç parkımızı 5 adet yeni MAN çekici ile daha dinamik ve güçlü bir hale getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler