Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaManşet HaberRenault, IAA Mobility 2023 Fuarında Sergileyecek yenilikleri açıkladı

Renault, IAA Mobility 2023 Fuarında Sergileyecek yenilikleri açıkladı

Renault, 4 Eylül’de basın günü ile başlayarak 8 Eylül’e kadar sürecek olan Münih’teki IAA Mobility 2023’te sunacağı yenilikleri belli oldu. İşte O, yenilikler.

Renault, IAA Mobility 2023’te yerini alıyor. AA Mobility 2023’te merakla beklenen Yeni Scenic E-Tech Elektrikli modelinin dünya tanıtımı yapılacak. Yeni Rafale E-Tech Hybrid modelinin de sergileneceği fuarda Solarbay Panaromik Cam Tavan teknolojisi de deneyimlenebilecek.

Solarbay Panaromik Cam Tavan teknolojisi

Renault, 4 Eylül’de basın günü ile başlayarak 8 Eylül’e kadar gerçekleşecek olan Münih’teki IAA Mobility 2023’e A2 salonunda yer alan standıyla (B40) katılım sağlayacak. Farda Yeni Scenic E-Tech Elektrikli modelinin dünya tanıtımı gerçekleştirilecek. Yeni Rafale E-Tech Hybrid modelinin de sergileneceği fuarda Solarbay Panaromik Cam Tavan teknolojisi kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek.

Yeni Scenic E-Tech Elektrikli
Yeni Scenic E-Tech Elektrikli

Münih Odeonsplatz’ta “Elektro pop rnlt”” adındaki ikinci bir Renault standı, IAA Open Space’te ziyaretçilerini ağırlayacak. Bu alanda; Yeni Scenic E-Tech Elektrikli, Yeni Rafale, Yeni Espace ve Austral olmak üzere yeni modeller sergilenecek.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER