Ana Sayfa KAMYON-TREYLER Rastkaya Nakliyat, 10 adet Volvo Trucks ile filosunu güçlendirdi
KAMYON-TREYLERSON DAKİKATeslimat

Rastkaya Nakliyat, 10 adet Volvo Trucks ile filosunu güçlendirdi

Paylaş
Rastkaya Nakliyat, 10 adet Volvo Trucks ile filosunu güçlendirdi
Paylaş

AB ülkelerine frigo taşımacılığı yapan Rastkaya Nakliyat, 10 adet Volvo FH460 alarak filosundaki Volvo Trucks araç sayısını 24’e çıkardı.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, Rastkaya Nakliyat’a 10 adet Volvo FH460 kamyon teslimatı gerçekleştirdi. Böylece firmanın filosundaki Volvo Trucks kamyonların sayısı 24’e ulaştı. Markanın sağlamlığı, verimliliği ve güvenli oluşundan vazgeçmeyen Rastkaya Nakliyat, alımı VFS Finansman A.Ş. (Volvo Finans) desteğiyle gerçekleştirdi.

Uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor

Rastkaya Nakliyat’ın satın aldığı STEPD yeni nesil motorlu ve dinamik direksiyonlu FH460 Volvo Trucks çekiciler, ileri derece kabin güvenliği ve yüksek yakıt tasarrufu özellikleri ile uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor.

AB ülkelerine ilaç, sebze, çiçek ve dondurulmuş gıda taşımacılığı yapan Rastkaya Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Edip Kaya, Volvo Trucks’ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetten memnuniyetlerinin altını çizerek şunları söyledi: “Türkiye’den AB ülkelerine frigo taşımacılığı gerçekleştiriyoruz. Uzun yolda yakıt tasarrufu, şoför arkadaşlarımızın güvenliği ve konforu oldukça önemli. Volvo Trucks markası bize tüm bunları bir arada sunuyor. Ayrıca Volvo Trucks ile satış sonrası hizmetlerde de aldığımız hizmetlerden çok memnunuz. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Devam eden ilişkimizi daha nice uzun yıllar sürdürmek en büyük arzumuz.”

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Otomotiv Sanayii Derneği, 2026’nın İlk 2 Aylık Dönem Verilerini Açıkladı!

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2026 yılının ilk 2 aylık dönemine ilişkin verileri...

EMITT 2026’den Turizme 510 Milyon Euro Katkı

EMITT 2026, 109 ülkeden 19 bin 849 ziyaretçi ve 552 katılımcıyla 510...

Çetintur Turizm Filosunu Volkswagen Crafter ile Güçlendirmeye Devam Ediyor

Doğuş Otomotiv Volkswagen Ticari Araç, Volkswagen Yetkili Satıcısı Başaran ve Çetintur Turizm...

48V Hibrit Teknolojisine Sahip Opel Corsa ve Mokka Türkiye’de!

Opel, hibrit otomobiller alanında önemli bir adım daha attı. Opel B-hatchback sınıfındaki...