Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGÜNCELPirelli'nin raporuna Türk sanatçı imzası...

Pirelli’nin raporuna Türk sanatçı imzası…

Pirelli, uzun yıllardır yazarlar ve sanatçılarla işbirliği yapma geleneğinin bir parçası olarak faaliyet raporlarını da sanat ve kültür dünyasından uluslararası kişilerin yaratıcı içerikleriyle zenginleştirmeye devam ediyor.

On yıldır bir gelenek haline gelen Pirelli Faaliyet Raporu’nun “The Road Ahead” başlıklı 2019 sayısı, ‘esneklik’ temasıyla şirketin hikayesini sayıların ötesine uzanarak anlatıyor.

Bu yıl, raporu ilk kez yayımlanacak metinler ve illüstrasyonlarla zenginleştirme görevi, büyük yazar Emmanuel Carrère, tanınmış kurmaca dışı yazar John Seabrook ve bir Türk görsel sanatçı, illüstratör Selman Hoşgör’e emanet edildi.

İki yazara Selman Hoşgör’ün sekiz illüstrasyonu eşlik ediyor

İki yazarın metinlerine renkli, keyifli ve dinamik stiliyle daima şaşırtmayı, eğlendirmeyi ve etkilemeyi başaran Türk sanatçı Selman Hoşgör’ün sekiz illüstrasyonu eşlik ediyor. Panellerden her biri, Pirelli’yi tanımlayan anahtar kelimelerden birini içeriyor: Yapay Zeka, Değişiklikler, Geleceğin Şehri, Bağlantı, Esneklik, Akıllı mobilite, Sürdürülebilirlik ve Hız.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER