Ana Sayfa GÜNCEL Özkeleşler tercihini yine Volvo Trucks’tan yana kullandı
GÜNCELKAMYON-TREYLERSON DAKİKA

Özkeleşler tercihini yine Volvo Trucks’tan yana kullandı

Paylaş
volvo trucks ozkelesler
Paylaş

24 yıl önce Mardin’de kurulup, bugün Avrupa, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler topluluğu ülkelerine taşımacılık faaliyetlerini yürüten Özkeleşler Uluslararası Nakliyat araç filosunu 6 adet Volvo FH500 TC kamyon ile genişletti. Son 3 yıldır aktif olarak Volvo Trucks ile çalışan firmanın filosunun yarısı Volvo Trucks kamyonlardan oluşturuyor.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, uzun yol taşımacılığındaki performansı ve sürüş kolaylığı ile iş ortaklarının yanında olmaya devam ediyor. AB ülkelerine frigorifik taşıma ve Asya ülkelerine karayolu nakliye faaliyetlerini sürdüren Özkeleşler Uluslararası Nakliyat, filosunu 6 adet Volvo FH500 kamyon ile güçlendirdi. Volvo FH500 TC’ler 2800 Nm torkuyla, güçlü performans ve yakıt verimliliği sunuyor; mazottan yaklaşık yüzde 4, AdBlue’dan ise yüzde 40 civarında tasarruf sağlıyor.

Özkeleşler Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleş kaliteli hizmet felsefesini müşterilerine sunarken, alacakları ürün ve hizmetin öneminin de altını çizerek şunları söyledi: “Özellikle Avrupa ülkeleriyle aktif çalışmaya başladıktan sonra, müşterilerimize hizmet sunarken bizi yolda bırakmayacak, kaliteli ve güvenilir bir iş ortağına ihtiyacımız vardı. Bizler de bu konuda en iyi olanı tercih ettik ve Volvo Trucks ile iş birliğine karar verdik. Yaklaşık 3 yıl önce çalışmaya başladığımız Volvo Trucks ekibine bizlere sağladıkları katkı ve destekleri için teşekkür ederiz.”

Sürüş kolaylığının yanı sıra, yüksek güvenliği de beraberinde sunan Volvo FH500 Turbo Compound, uzun yolda şoförü yormayan konforlu kabine sahip. Yağmur silecek sensörü, elektronik kontrollü yük göstergesi, park kliması gibi donanımlara sahip model firmaların tercihinde öne çıkıyor.

Paylaş
İlgili Haberler

Schmitz Cargobull Türkiye, “Yılın En Başarılı Yetkili Servisi”ni Seçti

Schmitz Cargobull Türkiye, 2025 yılı için “Yılın En Başarılı Yetkili Servisi” unvanını...

Kış Lastiği Zorunluluğu 15 Kasım’da Başlıyor…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın düzenlemesiyle, ticari araçlarda kış lastiği zorunluluğu bu yıldan...

Yeni Coach Serisi Her Türlü Hava Koşulunda Güvenli Sürüş Vadediyor

Petlas, yeni nesil otobüs lastikleri RH ve SH Coach serileri ile şehirler...

IVECO, Ege Bölgesi’nde Samko Otomotiv’in Yeni Tesisiyle Hizmet Ağını Güçlendiriyor

Samko Otomotiv, Antalya’daki IVECO yetkili servis tecrübesini, 14.000 m² büyüklüğündeki İzmir tesisini...