Ana Sayfa Marka | Atamalar OYDER’in Yeni Genel Sekreteri Nebi Erbaş Oldu
Marka | Atamalar

OYDER’in Yeni Genel Sekreteri Nebi Erbaş Oldu

Paylaş
Nebi Arbas OYDER
OYDER Genel Sekreteri Nebi Erbaş
Paylaş

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nde görev değişikliği yapıldı. OYDER’in Yeni Genel Sekreteri Nebi Erbaş Oldu.

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği’nde (OYDER) görev değişikliği yapıldı. 2020 yılından bu yana görev yapan Çınar Noyan, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren görevini Nebi Erbaş’a devretti.

Çınar Noyan’a ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eden OYDER Başkanı Dr. K. Altuğ Erciş, yeni Genel Sekreter Nebi Erbaş’a başarılar diledi.

Nebi Erbaş Kimdir?

Orta ve lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan OYDER’in yeni Genel Sekreteri Nebi Erbaş, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1995 yılında otomotiv sektöründeki kariyerine Renault-Mais Pazarlama Bölümü’nde başlayan Erbaş, Ticari Teknikler ve Reklam Departmanlarında görev alarak, Yetkili Satıcıları ilgilendiren birçok uygulamanın gerçekleştirilmesi adına çalışmalar yaptı.
14 yıllık Renault-Mais kariyerinden sonra, 2008’de Citroen-Baylas şirketinde 10 yıl boyunca Pazarlama Direktörlüğü görevini üstlendi. Bireysel koçluk ve yönetim danışmanlığı çalışmalarını sürdüren Erbaş, çok iyi derecede Fransızca ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü Olarak Atandı

Halihazırda Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Satış Direktörü olarak görev yapan Uğur Aydın,...

Volvo Trucks Türkiye’de Yönetim Değişikliği!

20 yıldan bu yana Volvo Group bünyesinde önemli görevler üstlenen Nicholas John...

Honda Türkiye’de yeni dönem atamaları gerçekleşti

Honda Türkiye, 1 Nisan 2025 itibarıyla başlayan mali yılıyla birlikte yönetim kadrosunda...

Sertel Grup Lojistik filosunu Mercedes-Benz kamyon ve çekicilerle güçlendirdi!

Mercedes-Benz Türk, dev şirketlere teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt içi ve...