Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELOtokar'ın "Servis Günleri" Kampanyası Başlıyor

Otokar’ın “Servis Günleri” Kampanyası Başlıyor

Otokar, her yıl olduğu gibi bu yıl da ticari araç sahiplerinin dört gözle beklediği “Servis Günleri” kampanyasını duyurdu.

  • Bu yıl 16 Ekim – 18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek kampanya kapsamında Otokar ticari motorlu araç sahipleri işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıp, araçlarını soğuk kış günlerine hazırlayacak.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, kullanıcı odaklı araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetlerde de düzenlediği kampanyalarla öne çıkıyor. Müşterilerinin Otokar araçlarını uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanmaları ve araçların ömrünü uzatmayı hedefleyen Otokar, merakla beklenen “Servis Günleri” kampanyasını duyurdu. 16 Ekim’de başlayacak kampanya kapsamında Otokar marka ticari araç sahipleri bu yıl da özel avantaj ve indirimlerin sahibi olacak.

Türkiye genelindeki yaygın servis ağıyla kullanıcısına satış sonrasında düşük bakım giderleri ve uygun parça maliyeti sunarak ticari araç sahiplerinin yükünü her daim hafifleten Otokar’ın kazandıran “Servis Günleri” kampanyası 18 Kasım tarihine kadar devam edecek. Ticari araç sahipleri kampanya kapsamında işçilik, yedek parça, periyodik bakım ve mekanik parçalarda yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacak.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER