Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGÜNCELOtokar'dan Balıkesir'e 55 Adet Centro Teslimatı

Otokar’dan Balıkesir’e 55 Adet Centro Teslimatı

Otokar CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından alınan 55 adet Otokar CENTRO mikrobüs, Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bir törenle hizmete sunuldu.

Otokar, CENTRO mikrobüsün teslimatlarına devam ediyor. Şirketin küresel ölçekteki 60 yıllık deneyimiyle belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak geliştirdiği CENTRO’nun son teslimat adresi Balıkesir oldu. Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş. tarafından alınan 55 adet CENTRO mikrobüs Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim edildi. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından Balıkesir toplum ulaşımında kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin şehir içi ulaşım hizmetlerinde gerçekleştirdiği dönüşüm ve modernizasyon çalışmaları kapsamında, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin filosuna eklediği 55 araçlık dev teslimat töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, Yurt İçi Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz, Otobüs Bölge Satış Yöneticisi Yekta Doğan, Otokar Bayi Atalay Otomotiv’in yetkilileri İsmet Atalay, Ali Rıza Atalay, Emre Atalay, Balıkesir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Rıza Tekin, Bandırma Ulaşım Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Soylu, araç kaptanları ve birçok Balıkesirli katıldı.

“BÜYÜK BİR DÖNÜŞÜME İMZA ATTIK”

Balıkesirlilerin daha konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri için önemli yatırımların hayata geçtiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Ulaşım sisteminde büyük bir dönüşüme imza attık. Bandırma’da yeni 55 aracımızla birlikte ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Hizmete giren araçların Bandırmalılara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“OTOKAR’IN TERCİH EDİLMESİNDEN MUTLULUK DUYDUK”

Otokar’ın kullanıcı ihtiyaçlarına özel olarak tasarlayıp ürettiği otobüslerinin Türkiye dahil 60 ülkede milyonlarca yolcuyu güvenle taşıdığını belirten Otokar Yurt İçi Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Tokatlı, “Sadece araç değil, ulaşım sisteminde hayata geçirilen bu önemli dönüşüm çalışmasında Otokar’ın tercih edilmesinden mutluluk duyduk. 60 yıllık deneyimimizle geliştirdiğimiz CENTRO mikrobüs, tasarımı, yüksek performansı, dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi, üst seviye emniyet ve konforu ile toplu ulaşımda yeni bir dönem başlattı. Geçtiğimiz sene hizmete başlayan 25 adet aracın ardından bugün teslim ettiğimiz 55 adet araç ile Balıkesir’de toplum ulaşımda kullanılan Otokar CENTRO sayısı 80’e ulaştı. Mikrobüslerimiz ile Balıkesirlilere hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni otobüslerin hayırlı olmasını dileriz” açıklamasını yaptı.

ŞEHİR İÇİ TAŞIMACILIĞININ GÖZDESİ: OTOKAR CENTRO

Toplu ulaşım için özel olarak tasarlanan 6,6 metre uzunluğundaki CENTRO, geniş ayakta durma alanıyla dikkat çekiyor. 11 sabit, 6 katlanır koltuklu araçta 14 ayakta yolcu taşınabiliyor. Euro 6 emisyon seviyesini sağlayan çevreci motoru, üstün performansı ile dik yokuşları zorlanmadan tırmanırken, düşük işletme giderleri ile tasarruf sağlıyor. Hızlı biniş ve inişi sağlayan geniş kapıları ve ferah iç hacmiyle Otokar CENTRO ile yolcular şehrin keyfini sürerken, aracın teknolojisi ve yüksek güvenlik donanımı sürücüsüne güven veriyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER