Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELOtokar Atlas’a özel kredi desteği

Otokar Atlas’a özel kredi desteği

Otokar ve Yapı Kredi Leasing, ticari araç alacaklara özel bir finansman anlaşması gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında Otokar müşterileri, Atlas kamyon alımlarında Yapı Kredi Leasing fırsatlarından yararlanabilecek.

  • Otokar, Yapı Kredi Leasing ile hayata geçirdiği anlaşma kapsamında, müşterilerine Atlas kamyon alımlarında 36 ay vadeye kadar taşıt finansmanı fırsatı sunacak.

Otokar ve Yapı Kredi Leasing müşterilerine özel olarak sunulan bu iş birliği doğrultusunda, bankalarca yaklaşık yüzde 5 olan Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BMSV) Yapı Kredi Leasing ile yüzde sıfır olarak uygulanacak. Ayrıca, müşterilerden kredi tahsis ücreti, dosya masrafı gibi herhangi bir masraf da alınmayacak.

Otokar müşterileri kredibilite notları doğrultusunda Yapı Kredi Leasing aracılığıyla yüzde 100 finansman imkanından da yararlanabilecek. Finansman kullanmak isteyen müşterilere özel bir ekip, 0212 339 90 00 numaralı danışma hattı üzerinden hizmet verecek. Dileyen müşteriler ise info@ykleasing.com.tr adresinden detaylı bilgi alabilecek.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER