Ana Sayfa Akaryakıt Dünyası Opet Fuchs’un yeni Genel Müdürü İrfan Özdemir oldu
Akaryakıt DünyasıMarka | Atamalar

Opet Fuchs’un yeni Genel Müdürü İrfan Özdemir oldu

Paylaş
Opet Fuchs’un yeni Genel Müdürü İrfan Özdemir oldu
Opet Fuchs’un yeni Genel Müdürü İrfan Özdemir oldu
Paylaş

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden Opet Fuchs’ta Genel Müdürlük görevine, OPET Petrolcülük A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir getirildi.

OPET Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE ortaklığında Türkiye’de otomotiv ve endüstriyel yağlar alanında hizmet veren Opet Fuchs’un üst düzey yönetiminde değişikliğe gidildi. Temmuz 2021’den itibaren Opet Fuchs Genel Müdürü olarak görev yapan Özgür Canşe emekliliğe ayrılırken bu göreve OPET Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir atandı.

İrfan Özdemir Kimdir?

Şirkette 1 Mart 2024 itibarıyla Genel Müdürlük görevini üstlenecek olan İrfan Özdemir, 1991 yılında İTÜ İşletme Mühendisliği Bölümü’nü bitirdikten sonra profesyonel iş hayatına adım attı. Yaşar Holding DYO ve Sadolin A.Ş.’de Satış Koordinasyon Şefi olarak görev yapan Özdemir, 1994 yılında Tofaş OTO Ticaret A.Ş.’ye transfer oldu. Tofaş OTO Ticaret’te sırasıyla Bölge Satış Sorumlusu, Bölge Satış Uzmanı, Bölge Satış Müdürü ve Bölge Satış Koordinatörü görevlerinde bulundu. Daha sonra New Holland Trakmak AŞ’de Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İrfan Özdemir, bu görevinin ardından Türk Traktör ve Ziraat Makineleri AŞ’ye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Özdemir Mart 2018’den bu yana OPET’te Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Uğur Aydın, Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Ticaret Direktörü Olarak Atandı

Halihazırda Prometeon Türkiye, Rusya, CIS Satış Direktörü olarak görev yapan Uğur Aydın,...

Volvo Trucks Türkiye’de Yönetim Değişikliği!

20 yıldan bu yana Volvo Group bünyesinde önemli görevler üstlenen Nicholas John...

Shell&Turcas Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne Bilal Gümüşsoy Atandı

Türkiye’de yaklaşık 1200 istasyonunda her gün 1 milyondan fazla misafiri ağırlayan Shell&Turcas’ın...

Elektrikli Araçlara Dair Kritik Veriler Açıklandı!

Castrol’ün “Geleceğin dEVrini Yakalamak” araştırması, elektrikli araçlara geçişte küresel eğilimleri ve sürücü...