Ana SayfaKampanyalarOpel Hafif Ticari Ürün Gamında Aralık Kampanyası Başladı!

Opel Hafif Ticari Ürün Gamında Aralık Kampanyası Başladı!

spot_img

Şirket Haberleri

Tck by Kıraç A.Ş., 1,35 milyar TL yatırımını hayata geçirdi

Türkiye’nin altyapı, enerji, yol güvenliği ve savunma sanayisine yönelik...

TotalEnergies ve Birlas’tan Stratejik İş Birliği

Madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden TotalEnergies, otomotiv dünyasının...

Ömer Tunaz Ako Grup’a Transfer Oldu

Prometeon Türkiye'de, 2024 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak...

FUCHS Lubricants Türkiye, Türkiye’deki Büyüme Stratejisini Açıkladı

FUCHS Lubricants, İstanbul’da düzenlenen toplantıda Türkiye’deki yeni dönem stratejisini,...

Mercedes-Benz Türk’ten 5 Bin Gence Eğitim Desteği

Mercedes-Benz Türk, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle hayata...
spot_img

Opel, tüm hafif ticari araç ürün ailesinde, aralık ayına özel, kredi seçenekleri, online rezervasyona özel fiyatlar ve KOBİ’lere sunduğu tekliflere devam ediyor.

Yeni Zafira, 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi veya 700 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 2,99 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor. Yeni Combo, 250 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi veya 700 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 2,99 faizli kredi seçenekleri ile satın alınabiliyor.

Yeni Combo Cargo ise 200 bin TL’ye 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi veya 550 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 2,99 faizli kredi seçenekleri ile tercih edilebiliyor. Yeni Vivaro Cargo ve yeni Vivaro City Van‘da 250 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi veya 700 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 2,99 faizli kredi imkânlarıyla showroomlarda yeni sahiplerini bekliyor.

Ayrıca yeni Movano modelinde aralık ayına özel 350 bin TL’ye 12 vadeli yüzde 0 faizli kredi veya 1 milyon TL’ye 12 vadeli ve yüzde 2,99 faizli kredi olanakları sunuluyor.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler