Ana SayfaOTOBÜSMuğla'da yeni Otokar Kent otobüsleri hizmete başladı

Muğla’da yeni Otokar Kent otobüsleri hizmete başladı

spot_img

Şirket Haberleri

“Lojistik Zincirindeki Kopukluğun Faturasını Son Kullanıcı Ödüyor”

Kargo ücretleri neden düşmüyor? Asıl neden hızla artan akaryakıt...

Türkiye’den Jetlid, Temu ve Amazon’a Rakip Olmak Hedefinde

Jetlid, geliştirdiği "Talep Pazarlama" modeliyle, Amazon’un algoritma gücüne ve...

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sakıp Sabancı Uluslararası Araştırma Ödülleri ve Anma Töreni, 7...

Anadolu Isuzu’dan Yeni Isuzu NLR Teslimatı

Anadolu Isuzu, 2026 yılında da müşteri odaklı büyüme ve...

Sena Tur Filosuna 241 Yeni Araç Ekledi

Antalya'da turizm hizmeti veren Sena Tur filosunu 241 yeni...
spot_img

Belediyelerin toplu taşıma araçlarında ilk tercihi olan Otokar, bir kez daha Muğla Büyükşehir Belediyesinin araç filosunu güçlendiriyor.

25 adet Otokar KENT otobüsü, Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün ve MUTTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Daşgın’ın katıldığı törenle hizmete başladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye’nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını yenilikçi araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Ürettiği araçlarıyla dünyanın 50’yi aşkın ülkesinde toplu taşımaya güç veren Otokar’ın KENT otobüsleri, bir kez daha Muğla Büyükşehir Belediyesinin tercihi oldu. Belediyenin ulaşım şirketi MUTTAŞ (Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticari İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş) tarafından alınan 12 metrelik 25 adet Kent LF otobüsleri Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Osman Gürün ve MUTTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Daşgın’ın katıldığı törenle hizmete alındı. Otokar, araçlara 5 yıl süreyle garanti ve bakım onarım hizmetleri sunacak.

Törende konuşan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül “Halihazırda Muğla Büyükşehir Belediyesi filosunda bulunan 100’ü aşkın otobüsümüz ile yıllardan beri Muğla’ya hizmet veriyoruz. Muğla’nın bir kez daha Otokar otobüslerini tercih etmesinden dolayı gurur duruyoruz. Markamıza duydukları güven için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yeni otobüslerin Muğla’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni 25 adet Kent LF otobüslerinin hizmete başlamasını takiben siparişi alınan 20 adet Sultan LF otobüsleri de yıl içerisinde teslim edilecek.

50’DEN FAZLA ÜLKEDE MİLYONLARCA YOLCUYU GÜVENLİ TAŞIYOR

Yakın zamanda İstanbul, İzmir, Ankara’dan siparişler alan Otokar’ın şehir içi araçları İtalya, Almanya, İspanya, Sırbistan, Romanya, Slovakya başta olmak üzere bir çok ülkede de toplu taşımanın gözdesi konumunda. Otokar otobüsleri, iç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru ve üstün yol tutuşunun yanı sıra düşük işletme maliyetleriyle de ön plana çıkıyor. Otokar’ın 12 metre uzunluğundaki KENT LF otobüsü, güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk sunan araç, ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem gibi üstün güvenlik sistemleriyle de kullanıcı ve yolcularına maksimum güvenlik vadediyor. Yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunan Otokar Kent LF, sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de ve yurt dışında şehir içi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor.

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler