Ana SayfaDENİZCİLİKMSC Cruises 2022 yılında Türkiye'ye dönüyor

MSC Cruises 2022 yılında Türkiye’ye dönüyor

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Türkiye, 2022 yazında MSC Cruises’ın Akdeniz seyahat programına geri dönecek. Kuşadası, deniz tatili yapan misafirlerin ilk kez biniş limanı olacak.

28 sefer ile MSC Lirica gemisinin yeni güzergahı 7 gecelik Doğu Akdeniz olacak
MSC Fantasia sonbaharda İstanbul ve İzmir’de olacak. Kuşadası ise ilk kez biniş limanı olacak
MSC Lirica, Nisan-Ekim 2022 arasında Kuşadası limanından yeni planlanmış 7 gecelik güzergahı sunacak. Kuşadası’ndan İsrail’in Haifa kentine; Kuşadası’na geri dönmeden önce Kıbrıs’ta Limasol; Yunanistan’da Rodos ve Santorini adaları ve Atina’da Pire limanına uğrayacak. MSC Lirica da MSC Cruises’ın diğer tüm gemileri gibi Covid-19’a karşı aşıları tam olan misafirlere açık olacak. 2022 sonbahar itibari ile MSC Fantasia’nın 11 gecelik programında İstanbul’un yer alacak olmasının yanı sıra program İzmir limanını da kapsıyor.

MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro: “Türkiye’ye geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız

“Türkiye, gelecek yılki Doğu Akdeniz programımızda önemli rol oynayacak. Misafirler ilk kez yaz sezonu boyunca Kuşadası’ndan MSC Lirica gemisine binecek ve ayrıca sonbaharda MSC Fantasia gemisi ile İstanbul’da bir gece konaklayıp Avrupa ve Asya’nın kesişim noktasına hayran kalacaklar ve İzmir’i ziyaret edecekler.
Konuklar her iki gemide de unutulmaz zamanlar geçirirken en güvenli tatilin de keyfini çıkaracaklar.
Misafirlerimiz, ünlü Avrupalı bir işletmeden doğan, dünyanın dört bir yanından 180 farklı milleti kendine çeken ve ağırlayan ancak yaklaşımımızın yerel olduğu ve her şeyden önce herkesin kendini evinde gibi rahat ve güvenli hissettiği harika gemi yolculuklarımızı dört gözle bekleyebilir.
Ve daha ileriye baktığımızda biz iş olarak büyümeye devam ettikçe ve filomuza daha fazla gemi ekledikçe Türkiye’de daha fazla var olacağımızdan eminim.”

A. Kurtay
A. Kurtayhttps://www.gazetelojistik.com
Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Son Haberler