Pazar, Mayıs 5, 2024
Ana SayfaLOJİSTİKMesco Uluslararası Taşımacılık büyümeye devam ediyor...

Mesco Uluslararası Taşımacılık büyümeye devam ediyor…

Mesco, IATA onaylı Akreditasyonlu Kargo Acentesi Sertifikası ile deniz taşımacılığı sonrası hava taşımacılığında da iddialı adımlar atacağını duyurdu.

  • Türkiye’nin özellikle maden taşımacılığında uzmanlaşmış, yenilikçi bakış açısıyla 15 yılı aşkın süredir lojistik sektöründe hizmet veren şirketi Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş, 14 farklı sektörde faaliyet gösteren, lojistik sektörünün dünya çapında bilinen İtalyan oyuncusu Fratelli Cosulich Group ile yaptığı şirket ortaklığı sonrasında gelişen hizmet kolları ile büyümeye devam ediyor.

Mesco ve Fratelli Cosulich Group ortaklıklarını İzmir’de gerçekleştirilen 1. Logistech Fuarı’nda duyurmuştu. Ortaklığın ilk yılı tamamlanırken, Fratelli Cosulich Grubu’nun kurum mottosu olan “Denizde, karada veya havada, hepsini bilen birine güvenin”e uygun olarak Mesco bu yıl hava taşımacılığı konusunda önemli bir adım attı. Aldıkları IATA onaylı Akreditasyonlu Kargo Acentesi Sertifikası ile deniz taşımacılığı sonrası hava taşımacılığında da iddialı adımlar atacağını duyurdu.

Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş Direktörü Müge Tekin Doğan “Deniz yolunda yıllardır süregelen başarılarımız ve Fratelli Cosulich ailesinin bizlere sağladığı vizyon ile iata belgemizi alarak havayolu taşımacılığına giriş yaptığımızı bildirmekten mutluluk duyarım. Fratelli Cosulich bünyesinde olan 120’nin üzerinde firmanın birleşmesi ile oluşan bu geniş ailenin bizlere kattığı sinerji sayesinde yeni adımlar atmak heyecan verici” diye belirtti.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER