Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaSEKTÖRMersin, Volvo Trucks’ın en güçlü olduğu şehirlerden biri

Mersin, Volvo Trucks’ın en güçlü olduğu şehirlerden biri

Lojistik sektörü ve ülke ekonomisi için kritik öneme sahip Mersin, Volvo Trucks’ın en güçlü olduğu şehirlerden biri.

Birçok sanayii kuruluşunun ve şirketin bulunduğu Mersin ili ve çevresi, diğer ülke sınırlarına ve limanlara yakın olması sebebiyle lojistik sektörü ve ülke ekonomisi için kritik öneme sahip bir bölge. Frigo taşımacılık ve uluslararası nakliye firmalarının birçoğunun merkezinin yer aldığı Mersin, Volvo Trucks için de kritik önem arz ediyor. Uluslararası nakliye sektörünün tercih ettiği, Volvo kamyonların amiral gemisi olarak anılan, Volvo FH serisi; performansı, dayanıklılığı ve yakıt verimliliğinin yanı sıra kullanıcısına sunduğu yüksek konfor ve güvenlik donanımları ile ön plana çıkıyor. Bunların yanı sıra Volvo kamyonların tamamının Euro 6 uyumlu olması ve ülkelere giriş çıkış standartlarına sahip olması büyük önem taşıyor.

Volvo Trucks, MESİAD’ın Yılın İş İnsanı Ödül Töreni’ninin ana sponsorluğunu üstlendi

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, MESİAD tarafından bu yıl 12.si düzenlenen ve ülkeye çevresel, ekonomik ya da sosyal katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği Yılın İş İnsanı Ödül Töreni’ninin ana sponsorluğunu üstlendi.

Yılın İş İnsanı ile birlikte çevre ve katı atık, teşvik, girişimcilik, yatırımcılık da dahil olmak üzere toplamda 9 kategoride ödülün dağıtıldığı törende Volvo Trucks’a, hem törene hem de bölge ekonomisine katkılarından dolayı Mersin Üniversitesi Rektörü Ahmet Çamsarı tarafından Volvo Trucks Kamyon Satış Grup Müdürü Kıvanç Kızılkaya’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER