Ana SayfaOTOMOTİVMercedes-Benz’den Turex Turizm’e 150 adet Sprinter teslimatı

Mercedes-Benz’den Turex Turizm’e 150 adet Sprinter teslimatı

Şirket Haberleri

DHL eCommerce Türkiye’de Üst Düzey Atama

DHL eCommerce Türkiye’nin Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı...

Renault Trucks Türkiye’nin Yeni Başkanı Mourad Hedna Oldu

Renault Trucks Türkiye’nin başkanlığına Mourad Hedna atandı. 25 yıllık...

Mercedes-Benz Türk’ten Stajyerler İçin Kalıcı Bir Miras

Mercedes-Benz Türk’ün Summer Stars staj programında her öğrenci adına...

Mercedes-Benz Türk, 105 Patentle Türkiye’nin Ar-Ge Lideri Oldu

Mercedes-Benz Türk, 2025 TÜRKPATENT verilerine göre 105 patentle Türkiye...

İsmail Hakkı Işınak, Koçaslanlar Otomotiv’e Genel Müdür Oldu

2019 yılından bu yana Ülke Müdürü olarak görev yaptığı...
Filosuna katılan 150 adet Mercedes-Benz Sprinter ile 2.450 adetlik bir araç havuzuna sahip olan Turex Turizm’in araçlarının yüzde 13’ü Mercedes-Benz oldu.

Turizm, personel taşımacılığı, filo kiralama ve iş makinaları kiralama alanlarında 2002 yılından bu yana profesyonel yönetimi, uzman şoför kadrosu ve güçlü teknoloji altyapısı ile hizmet veren Turex Turizm, 150 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu güçlendirirken, filosundaki Mercedes-Benz araçların oranı da yüzde 13’e ulaştı.

Mercedes Benz Turex Turizm Sprinter teslimati
Turex Turizm, 150 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu güçlendirdi.

İstanbul’da gerçekleşen teslimat törenine, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar 2. El Satış Müdürü Faruk Özer, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Satış Birim Müdürü Barış Dündar, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Filo Satış Koordinatörü Coşkun Civan, Gülsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Emre Gülsoy, Gülsoy Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ebru Taşkın Kocagil, Turex Turizm Genel Müdürü Celal Kalkan, Turex Turizm Filo Müdürü Serdal Karnal, Turex Turizm Operasyon Müdürü Tolga Sayın ve Turex Turizm Finans Direktörü Erol Kocabaş katıldı.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak, “Uzun yıllardır iş birliği yaptığımız Turex Turizm de filosuna kattığı 150 Sprinter ile müşterilerine Mercedes-Benz’in premium ayrıcalıklarını sunuyor” dedi.

Turex Turizm Genel Müdürü Celal Kalkan ise “Turex Turizm olarak yatırımlarımızda en büyük önceliğimiz yüksek standartlar ve güvenlik. Teslim aldığımız 150 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filomuzdaki Mercedes-Benz araç sayısı 312’ye çıktı” dedi.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler