Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaManşet HaberKrone'nin CoilLiner’ı güvenli taşımacılıkta 50. yılını kutluyor!

Krone’nin CoilLiner’ı güvenli taşımacılıkta 50. yılını kutluyor!

50 yıl önceki IAA fuarında prömiyeri yapılan Krone’nin çelik rulo sacların güvenle taşınması için geliştirilen ürünü CoilLiner; bugün, 30 tona kadar taşıma kapasitesine sahip!

Krone 1971’de Werlte tesisinde ticari araç üretiminin başlamasından sadece iki yıl sonra, 1973 yılında Frankfurt’ta düzenlenen IAA fuarında çelik rulo sacların güvenle taşınması için geliştirilen ürünü CoilLiner’ı tanıttı ve sektörde bir ilki gerçekleştirdi.
Yüksek tonajlı çelik ruloların otomotiv endüstrisi için taşınması, o zamanlar nakliyeciler için büyük bir sorun oluşturuyordu, çünkü çelik rulolar kaza, ani fren gibi durumlarda yuvarlanmaya başladığında durdurulamıyor ve hem kullanıcılar hem de çevre için önemli bir tehlike oluşturuyordu.

Krone öncülük etti, daha sonra treyler üzerinde rulo sac taşıma yasası çıktı!

Krone'nin CoilLiner’ı güvenli taşımacılıkta 50. yılını kutluyor!

50 yıl önceki IAA prömiyeri oldukça başarılı oldu, Krone’nin yeniliği nakliyecilerden ve yük sahipleri tarafından çok olumlu karşılandı ve çok sayıda sipariş alındı. Kısa bir süre sonra treyler üzerindeki rulo sac havuzu, ruloların taşınması için yasal bir gereklilik haline geldi.

Dört farklı temel tip CoilLiner

Bugün, Krone’nin ürün yelpazesi dört farklı temel tip CoilLiner’ı içermektedir: 30 tona kadar taşıma kapasitesi olan standart CoilLiner’ın, demiryolu taşıması için huckepack versiyonu da mevcuttur. Daha hafif olan, çapraz kirişli ve hafif tasarımlı CoilLiner Ultra ve 30 tona kadar taşıma kapasitesi olan ve ancak ölçüleri daha kısa olan CoilLiner Compact (Boş ağırlığı 5 tonun altındadır.) ve çapraz kiriş tasarımlı Mega LinerCoil. CoilLiner Compact üzerindeki VarioCoilSystem, her zaman güvenilir yük emniyeti sağlamaktadır. Kirişlerdeki sabitleme rayları yardımıyla rulo sac gövdesinin tüm uzunluğu boyunca istenen şekilde kullanılabilmektedir.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER