Ana Sayfa Şirket Haberleri Koluman Motorlu Araçlar, sokak canlıları için HAYTAP ile iş birliği yaptı
Şirket HaberleriSON DAKİKA

Koluman Motorlu Araçlar, sokak canlıları için HAYTAP ile iş birliği yaptı

Paylaş
Koluman Haytap isbirligi
Koluman Motorlu Araçlar, sokak canlıları için HAYTAP ile iş birliği yaptı
Paylaş

Koluman Motorlu Araçlar, Hayvan Hakları Federasyonu ile sokak canlılarına destek olmak, onlara bir nefes verebilmek için iş birliği protokolü imzaladı.

Protokol kapsamında Koluman kendisini tercih eden her müşterisi adına sokak canlılarına mama desteğinde bulunarak, hem kurumsal hem bireysel bir yardım hareketi başlatmayı amaçlıyor.

“Onlara umut olmak, insanlığa umut olmaktır” mottosuyla hayata geçirilen projeyle 2024 yılının sonuna kadar 50 tondan fazla mamanın sokaktaki yardıma muhtaç küçük dostlarımız ile buluşması bekleniyor. HAYTAP ile yapılan anlaşmanın detayında önceliğin deprem bölgesindeki sokak canlıları olduğu ve yardımların doğrudan HAYTAP kanalıyla bölgeye ulaştırılacağı belirtiliyor.

Koluman Icra Kurulu Uyesi ve Koluman Monde Yonetim Kurulu Baskan Vekili Dr. K. Altug Ercis
Koluman İcra Kurulu Üyesi ve Koluman Monde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. K. Altuğ Erciş

“Bütün illerimizdeki sokak canlılarımıza ulaşmayı hedefliyoruz”

Koluman İcra Kurulu Üyesi ve Koluman Monde Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. K. Altuğ Erciş, HAYTAP ile yapılan protokolün kendileri için bir sosyal sorumluluk projesinden de öte olduğunu belirterek; “Koluman kurum kültürü gereği doğaya ve insana saygısıyla bu günlere gelmiş bir kurumdur. Bu proje bizim için bir sosyal sorumluluk projesinden de öte, kurum kültürümüzün bir parçası haline getirerek, devamlılığını sağlamak istediğimiz bir projedir. Her müşterimiz adına yapılan bağışlarla bireysel sorumluluklar konusunda da farkındalık yaratacağımızı düşünüyoruz. HAYTAP ile birlikte deprem bölgesindeki sokak canlılarımıza, yaşanan zor şartlardan dolayı öncelik verilmesinin daha doğru olacağını düşündük. Sonraki süreçte iş birliğimiz kapsamında bütün illerimizdeki sokak canlılarımıza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Schengen Vizesi Krizi Derinleşiyor: Taşımacılık Alarmda

Schengen Vizesi Krizi Derinleşiyor: Taşımacılık Alarmda. Schengen vize kısıtları seferleri aksatıyor, lojistik...

Elektrikli Kamyonla 1.000 km: İsviçre’de Dikkat Çeken Operasyon

Renault Trucks E-Tech T, İsviçre’de doğru şarj ve rota planlamasıyla bir günde...

Solmaz “Beyond Customs” ile Uluslararası Ticarette Yeni Dönem

Solmaz, yapay zeka ve veriye dayalı teknoloji çözümleriyle uluslararası ticareti dijital ekosisteme...

Chery’den Maxion İnci Alüminyum’a Kalite ve Lojistik Odaklı Ödül

Maxion İnci Alüminyum, Chery’nin Avrupa projelerine yönelik ürün kalitesi ve tedarik zinciri...