Ana Sayfa LOJİSTİK Kayar firmaları, tek markalı Renault Trucks filosunu güncelliyor
LOJİSTİKOTOMOTİVSON DAKİKATeslimat

Kayar firmaları, tek markalı Renault Trucks filosunu güncelliyor

Paylaş
Kayar firmalari Renault Trucks
Paylaş

Kardeş şirketler olan Nusaybin Kayar ve Kamuran Kayar Uluslararası Taşımacılık firmaları, tamamı Renault Trucks olan filolarını yine Renault Trucks çekiciler ile yeniliyor.

  • Nusaybin Kayar ve Kamuran Kayar Uluslararası Taşımacılık firmaları, Mersin’de Erman Ticari Araçlar’ın tesisinde yapılan törenle 10 adet Renault Trucks T520 çekicilerini teslim aldı.
Ahmet Kayar Nusaybin Kayar Cetin Kayar

Nusaybin Kayar ve Kamuran Kayar firmalarının temeli, 1970’li yıllarda toplu taşımacılığa dayanıyor. 1995 yılında yaş meyve-sebze ve deniz ürünleri başta olmak üzere gıda lojistiği hizmeti vermeye başlayan firmalar, ağırlıklı Almanya, Hollanda hattı ve tüm Avrupa’da frigorifik araçlarıyla lojistik operasyonlarını sürdürüyor. 2018’den bu yana Renault Trucks çekicileri kullanan Kayar filolarının tamamı, bu zaman zarfında düzenli yapılan araç yatırımları ile Renault Trucks araçlara dönüştürüldü.

Neden Renault Trucks çekileri tercih ediyorlar

Renault Trucks teslimat haberi

Nusaybin Kayar Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kayar, Renault Trucks çekileri tercihlerinde en önemli nedenlerden birinin satış sonrası hizmetlerden memnuniyetleri olduğunu belirtiyor; “Genelde en fazla 800 bin km’de yenilediğimiz Renault Trucks araçlarımızı sorunsuz ve tam performansta kullanıyoruz. Bunun en büyük nedeni, satış sonrası sözleşmelerimiz ile araçlarımızın garanti altında yollarına devam edebilmesi. Böylece hem yüksek performans ile hizmetlerimizde aksama yaşamıyoruz, hem de gerektiğinde hızlı ve kolay destek alabiliyoruz.”

Renault Trucks Kayar firmalari

Excellence Bakım Onarım Sözleşmesi’nin avantajları

Kayar fimaları, araçları için Renault Trucks’ın Excellence Bakım Onarım Sözleşmesi’nden yararlanıyor. Excellence sözleşmesi ile müşteriye özel bir bakım programı belirleniyor. Bu paket, önleyici bakım ve yürüyen aksam parçalarına ek olarak tüm araç parçalarının üreticiden kaynaklı bir arıza oluşması durumunda onarımını kapsıyor. Ayrıca aşınma parçalarının değişimi de sağlanıyor. Fren balatası, fren diski, debriyaj baskısı gibi doğası gereği aşınan parçaların değişimi yapılıyor. Böylece Nusaybin Kayar ve Kamuran Kayar firmaları, araçları için bakım-onarım hizmetlerini güvence altına alarak plansız aksaklıkların ve operasyon maliyetlerinin önüne geçebiliyor.

“İş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz”

Renault Trucks çekicilerin yakıt tasarrufundan memnuniyetlerine değinen Kamuran Kayar Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kayar ise; “Renault Trucks T520 modelinde yüksek performans ve yakıt tasarrufunu bir arada deneyimleyebiliyorsunuz. Aslında şirketlerimizin kuruluşu, ailemizdeki şoförlük mesleğine dayanıyor. Yani lojistik hizmetlerini mutfağından bilen bir yapıya sahibiz. Bu nedenle araçları çok iyi tanıyoruz. Sürücülerimiz de Renault Trucks T520 ile en konforlu çekicilerden birini kullanıyorlar ve çok memnunlar” şeklinde açıkladı.

Son olarak Erman Ticari Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz, açıklamasında; “Nusaybin Kayar ve Kamuran Kayar firmaları bölgemizde lojistik alanında işin mutfağından gelip, gelişen ve gelişmeye devam eden çok önemli iş ortaklarımız arasında yer alıyor. 6 yılı aşkın süredir Renault Trucks çekicileri kullanıyorlar ve memnuniyetleri doğrultusunda Renault Trucks ile tek markalı bir filoya geçiş yaptılar. Sunduğumuz satış sonrası desteklerle de iş birliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz” diye belirtti.

Paylaş
İlgili Haberler

Bacacı Yatırım Holding’de Üst Düzey Atama

Bacacı Yatırım Holding’de Üretim ve Operasyonel Mükemmelikten Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevine,...

Tur Transit Lojistik Filosuna 10 Yeni MAN Çekici Ekledi

Uluslararası lojistik sektöründe faaliyet gösteren Tur Transit Lojistik, 45. yıl dönümünü stratejik...

Kâmil Koç, Dünya Şoförler Günü’nü Ankara’da kaptanlarıyla kutladı

Seyahat firması Kâmil Koç, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü’nü kaptanlarıyla birlikte Ankara’da...

Özmer Lojistik’ten 20. Yıl Yatırımı: 60 TIRSAN

Tırsan, Mersin’in 20 yıllık tecrübeli ismi Özmer Lojistik’e 60 adet Tenteli Perdeli...