Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGÜNCELKâmil Koç, Rusçuk şehrine karşılıklı seferlere başladı

Kâmil Koç, Rusçuk şehrine karşılıklı seferlere başladı

Kâmil Koç, seyahat ağını Avrupa’da genişletmeye devam ediyor. 97 yıldır sektöre ilkleri ve yenilikleri ile öncülük eden firma, iş ortağı FlixBus ile birlikte Avrupa’daki seyahat ağına bu kez Bulgaristan’ın Rusçuk şehrini ekledi.

  • Bükreş ve Sofya’nın ardından Avrupa’daki 3. durak olarak Rusçuk’u belirleyen Kâmil Koç, haftanın yedi günü İstanbul kalkışlı-varışlı karşılıklı sefer düzenlemeye başladı.

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Türkiye ve Avrupa’daki şehirleri birbirine bağlamaya devam etiklerini belirterek, “İş ortağımız FlixBus ile birlikte markamızın hizmet kalitesini Avrupa’da daha fazla insana ulaştırabilmek için bu kez Bulgaristan’ın Rusçuk şehrini seyahat ağımıza ekledik. Rusçuk gerek Bulgaristan vatandaşlarının ülkemize yönelik yoğun seyahatleri gerekse de bölgedeki soydaşlarımızın ziyaretleri nedeniyle talep gören bir güzergahtı. Konforlu ve kaliteli yolculuk sunma geleneğimizi Avrupa’nın başka şehirlerine de genişletme için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketi Kâmil Koç, yeni iş birlikleri ile yurt içinde ve yurt dışında seyahat ağına yeni güzergahlar eklemeye devam ediyor. Seyahat sektöründe 97 yıldır hizmet kalitesinden ödün vermeden kesintisiz hizmet sunan firma, Avrupa kıtasında Sofya ve Bükreş’e yönelik gerçekleştirdiği seferlerine bu kez Bulgaristan’ın Rusçuk şehrini ekledi.

Kâmil Koç, FlixBus’un yeşil rengi ile Avrupa’da büyümeye devam ediyor

Avrupa yolculuğunda 3. durağı Rusçuk şehri olan Kâmil Koç, 14 Nisan’dan itibaren karşılıklı seferlere başladı. Rusçuk şehrine başlatılan kalkışlı-varışlı seferler İstanbul Esenler Otogarı’ndan her gün karşılıklı olarak yapılacak. Seferlerde Kâmil Koç’un yurt içi otobüs tasarımlarında kullandığı tasarımın yerine yurt dışı tasarımı olan iş ortağı FlixBus’ın büyük logolu yeşil hâkim renkli otobüs tasarımı kullanılacak. Avrupa’nın en büyük şehirler arası otobüs ağı ve pazar liderliğine sahip iş ortağı FlixBus ile birlikte Türkiye’nin 71 il ve 306 ilçesinde hizmet veren Kâmil Koç, Avrupa’ya yönelik seferlerini önümüzdeki dönemde yeni güzergahlarla daha da genişletmeyi hedefliyor.

“Rusçuk, ülkemize yönelik tatil, ziyaret ve alışveriş nedeniyle talep gören bir güzergâh”

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, Kâmil Koç’un Avrupa’da seyahat ağına yeni bir durak daha eklediğini vurgulayarak, şunları kaydetti; “Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan firması olarak, iş ortağımız FlixBus ile birlikte seyahat kalitemizi hem ülkemizde hem de Avrupa’da büyütmeye devam ediyoruz. Bir yandan yurt içinde yerel firmalarla iş birlikleri yaparak seyahat ağımızı genişletirken, diğer yandan da Avrupa’da ise iş ortağımız FlixBus ile birlikte güzergahlarımıza yeni şehirleri ekleyerek, büyüyoruz. Bugün de 2022 yılında Bükreş ve Sofya ile başladığımız Avrupa yolculuğumuza yeni bir durak daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. 14 Nisan’dan itibaren İstanbul’dan kalkışlı-varışlı şekilde sefer başlattığımız Rusçuk şehri, uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız, araştırmalar yaptığımız bir güzergâhtı. Gerek Bulgaristan vatandaşlarının ülkemize yönelik yoğun tatil ve alışveriş seyahatleri gerekse de bölgedeki soydaşlarımızın sık sık yaptıkları ziyaretler nedeniyle bu güzergaha yoğun bir talep vardı. Biz de Avrupa’daki büyüme hedeflerimiz doğrultusunda yaptığımız değerlendirmelerin ardından seyahat portföyümüze Rusçuk şehrini ekledik.

Kâmil Koç, Bükreş ve Sofya’nın ardından 97 yıldır kesintisiz sürdürdüğü hizmet kalitesi, modern otobüsleri, deneyimli kaptanları, profesyonel çalışanları ile birlikte hostlu ve ikramlı seferleri ile Rusçuk yollarında olacak. Avrupa’daki yolcularımıza eşsiz bir seyahat deneyimi sunmak için çıktığımız bu yeni yolda, seferlerimizin tüm yolcularımıza ve yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde bizi sektörde farklı kılan hizmet kalitemiz ile seyahat ağımızı Avrupa’nın başka şehirlerine de genişlemeye devam edeceğiz.”

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER