Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaULAŞTIRMAKâmil Koç yeni iletişim ajansını belirledi

Kâmil Koç yeni iletişim ajansını belirledi

Karayolu taşımacılığının lider markası Kâmil Koç, yeni dönem iletişim süreçlerini GTC İletişim Danışmanlık ile birlikte yürütecek.

Türkiye seyahat sektörünün, köklü, öncü ve lider firması Kâmil Koç’un iletişim ajansını seçmek üzere açtığı konkur sonuçlandı. şirketin yeni dönem iletişim faaliyetlerini GTC İletişim Danışmanlık üstlendi.

GTC; başta Lider İletişimi, İtibar Yönetimi, Pazarlama İletişimi, Medya İlişkileri, Kriz Yönetimi, Networking Yönetimi, Ekinlik Organizasyon Yönetimi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sponsorluk Yönetimi, İçerik Üretimi, Konu & Gündem Yönetimi, Kurumsal İletişim & İç İletişim Koordinasyonu olmak üzere şirketin tüm iletişim süreçlerinde hizmet verecek.

97 yıllık köklü geçmişi ile seyahat sektörüne öncülük ve liderlik eden şirket, 2019’dan bu yana gerçekleştirdiği FlixBus iş ortaklığıyla yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Sunduğu konforlu ve kaliteli yolculuk deneyiminin yanı sıra teknolojik hizmetlerini yeni bir seviyeye taşıyan şirket, Türkiye’de 71 il ve 306 ilçeyi kapsayan seyahat noktasını, iş ortağı ile birlikte hali hazırda gerçekleştirdiği Sofya ve Bükreş seferleri ile birlikte Avrupa’ya da genişletmeye başladı.

Halkla ilişkiler sektörünün 25 yıllık köklü markalarından GTC; MAN, Boeing, İpragaz, Global Yatırım Holding, Kaleseramik, Kalekim, Türkiye Müteahhitler Birliği, Mesa, Trendyol, Koleksiyon Mobilya, YASED gibi önde gelen marka ve STK’lara hizmet veriyor. Bunun yanında Avrupa Birliği ve Bakanlıklar ile de çeşitli projeler yürütüyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER