Ana Sayfa GÜNCEL Kadınların da tercihi Volkswagen Amarok!
GÜNCELManşet Haber

Kadınların da tercihi Volkswagen Amarok!

Paylaş
VW Amarok kadin tercihi
Paylaş

Dünyanın dört bir yanından 75 kişilik kadın otomotiv gazetecilerinden oluşan The Women’s Worldwide Car of the Year (WWCOTY) jürisi, Volkswagen Amarok’u Yılın En İyi 4×4 Aracı ve Yılın Pick-up’ı ödülüne layık gördü.

  • Ödüllü Volkswagen Amarok yeni yıla yeni bir ödülle başladı. Dünyanın dört bir yanından 75 kadın otomotiv gazetecisinin oluşturduğu uluslararası The Women’s Worldwide Car of the Year jürisi, Yeni Amarok’u En İyi ‘4×4 ve Pick-up’ modeli seçti.
VW Amarok

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ödül için değerlendirmelere 62 model dahil edildi. Jüri; güvenlik, sürüş teknolojisi, araç konforu, verimlilik, sürdürülebilirlik ve fayda-maliyet kriterlerine göre değerlendirme yapıyor.

2023 yılının sonlarında Uluslararası Yılın Pick-up’ı Ödülü’nü üçüncü kez kazanan Volkswagen Amarok, bu yeni ödülle başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yeni Amarok, Türkiye pazarına sunulduğu Mayıs 2023’ten bu yana, 3 bin 600 adetlik satış rakamına ulaşma başarısını gösterdi.

Paylaş
İlgili Haberler

Kıta Logistics Filosunu 31 Adet Yeni F-MAX GEN2 Güçlendirdi

Türkiye ve uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren Kıta Logistics filosunu güçlendirmek için yüksek...

Solmaz “Beyond Customs” ile Uluslararası Ticarette Yeni Dönem

Solmaz, yapay zeka ve veriye dayalı teknoloji çözümleriyle uluslararası ticareti dijital ekosisteme...

Mercedes-Benz Türk’ten Toplu Taşımaya Yeni Konfor Standardı

2026 model Mercedes-Benz otobüsleri, yeni güvenlik sistemleri ve verimlilik çözümleriyle filo işletmelerine...

Türk Otobüs Üreticisi TEMSA, küresel ayak izini güçlendiriyor

TEMSA, Avrupa pazarındaki büyümesini hızlandıran yeni teslimatlarla küresel varlığını genişletmeye devam ediyor....