Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGÜNCELİstanbul Havalimanı’nda “Şimdi Çocukların Zamanı”

İstanbul Havalimanı’nda “Şimdi Çocukların Zamanı”

Havacılıkta dünyanın en iyileri arasında yer alan ve yolcularına sunduğu hizmetlerle ön plana çıkan İstanbul Havalimanı, çocuklu ailelerin seyahat deneyimlerini keyifli hale getirmek için ‘Çocuk ve Aile Dostu Havalimanı’ konsepti ile sunduğu yenilikleri “Şimdi Çocukların Zamanı” lansmanı ile hayata geçiriyor.

Farklı yaş gruplarındaki yolcularına sunduğu yolculuk deneyimi ile ön plana çıkan İstanbul Havalimanı, tüm misafirlerine olduğu gibi çocuklara ve ailelerine yeni hizmetler sunmak için tüm çalışmalarını tamamladı.

Çocuklu ailelerin seyahat deneyimlerini kolaylaştırmak ve eğlenceli hale dönüştürmeyi amaçlayan İGA, İstanbul Havalimanı’nda bu ailelerin daha rahat ve keyifli şekilde seyahat etmesine yönelik çeşitli çözümler üretti. Bu çözümler “Çocuk ve Aile Dostu Havalimanı” konsepti altında bir araya getirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemi koşullarında bu yıl dijital bir festival niteliğinde kutlanırken, bu vesileyle “Çocuk ve Aile Dostu Havalimanı” konsepti de “Şimdi Çocukların Zamanı” lansmanı ile tüm kamuoyuna tanıtılıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER