Ana Sayfa Ekonomi Gündemi International Business Awards’tan Halkbank’a 20 ödül
Ekonomi GündemiSON DAKİKA

International Business Awards’tan Halkbank’a 20 ödül

Paylaş
International Business Awards’tan Halkbank’a 20 ödül
Paylaş

Halkbank, “İş Dünyasının Oscarları” olarak kabul edilen ‘International Business Awards’ ödül programında tam 20 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Banka; hem finansal hizmetler, hem de bankacılık alanında büyük ödül olan altın ödülü kazanarak, dünya çapında ‘Yılın En İyi Bankası’ seçildi. Halkbank, ödül programında bu yıl 20 ödül ile Türkiye’nin en çok ödül kazanan kurumu oldu.

Tüm dünyadan finans ve bankacılık sektöründe pek çok farklı kurumun yarıştığı International Business Awards’ta Halkbank, büyük bir başarıya imza atarak; ülkemize 7 altın, 12 gümüş ve 1 bronz ödül kazandırdı. Stevie Awards tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen International Business Awards, “İş Dünyasının Oscarları” olarak kabul ediliyor.

Altın ödüller

Halkbank, ‘En İyi Banka (Company of the Year)’ kategorilerinde finansal hizmetler ve bankacılık alanlarında altın ödüle layık görülerek, global düzeyde ‘Yılın En İyi Bankası’ seçildi. Halkbank, dijitalleştirdiği hizmet çözümleriyle ‘Yılın İnovasyonu’ kategorisinde de altın ödül kazanırken, KOBİ Gelişim platformuyla da ‘Finans Sektöründe En İyi İçerik’ kategorisinde altın ödüle layık görüldü. “Önce Halk, Sonra Bankayız” iletişimi de kurumsal iletişim alanında yine altın ödülle taçlandırıldı.

Kadın girişimci desteği uluslararası ödüle dönüştü

Halkbank’ın kadın girişimcilere destekleri ve cinsiyet eşitliği konusundaki çalışmaları ise iki altın ödüle birden layık görülerek Türkiye’nin gururu oldu. Bu alanda özellikle bir kamu bankası olarak Halkbank’ın iki büyük ödülü birden kazanması ve Türkiye’nin isminin ‘kadın destekleri’ ile birlikte uluslararası arenada anılması, önemli bir başarı olarak öne çıktı.

Halkbank, konuyla ilgili şu açıklamayı paylaştı: ”Yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşen desteklerin ödüllerle taçlandırılmasından mutluluk duyuyoruz. Bu ödüllerin alınmasında katkısı bulunan başta müşterilerimiz, çalışanlarımız ve hissedarlarımız olmak üzere, tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Ödüllerin sağladığı motivasyonla Türkiye’nin kalkınması yolunda yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

DNT Uluslararası Nakliyat’tan 300. Tırsan Treyler Yatırımı

DNT Uluslararası Nakliyat, 120 adet Tırsan Treyler Maxima Plus yatırımıyla filosunu 300...

Yeni K9 Geliyor: Stellantis ve Tofaş Hafif Ticari Araç Üretecek

Yeni K9 hafif ticari ve combi modelleri, Stellantis ve Tofaş iş birliğiyle...

Alışan Den Hartogh’dan Gıda Lojistiğinde Yeni Standart: Dedike Yıkama Hattı

Türkiye’nin lojistik ve kimya taşımacılığındaki öncü şirketlerinden Alışan Den Hartogh, gıda lojistiğinde...

Kripto Piyasalarında Trump Rüzgarı: Bitcoin 116.000 Doları Aştı, XRP Dava Sonrası Zirveye Koşuyor

Bitcoin 116.000 doları aştı, XRP dava sonrası uçuşa geçti. Trump’ın kripto kararnamesi...