Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaHAVAYOLUİGA İstanbul Havalimanı dünya havacılık sektörünü ağırlıyor

İGA İstanbul Havalimanı dünya havacılık sektörünü ağırlıyor

Yeni rota fırsatlarını keşfetmek için 10 binin üzerinde görüşmenin planlandığı etkinlik, Air France, easyJet, Delta Air Lines, Emirates, IndiGo, Japan Airlines, JetBlue Airways, Qantas, Turkish Airlines ve Wizz Air’in de aralarında bulunduğu havayolu şirketlerinin katılımıyla 15 - 17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor.

İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile birlikte, küresel havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen 28. Routes World’e ev sahipliği yapıyor.

Sektörün önde gelen havalimanları ve havayollarından 3 binden fazla üst düzey yöneticinin katıldığı Routes World’de havacılığın küresel bağlamdaki geleceği tartışılıyor.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile birlikte, sivil havacılık dünyasının en prestijli etkinliği olarak kabul gören Routes World 2023’te, dünyanın önde gelen havayollarının başkanları dâhil olmak üzere binlerce yönetici, turizm delegesi ve havayolu tedarikçisini ağırlıyor. Yeni rota fırsatlarını keşfetmek için 10 binin üzerinde görüşmenin planlandığı etkinlik, Air France, easyJet, Delta Air Lines, Emirates, IndiGo, Japan Airlines, JetBlue Airways, Qantas, Turkish Airlines ve Wizz Air’in de aralarında bulunduğu havayolu şirketlerinin katılımıyla 15 – 17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER