Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaDENİZCİLİKİDO'nun bu seferi sadece 1 TL...

İDO’nun bu seferi sadece 1 TL…

İDO, beklenen Kabataş hattı seferlerinde hafta sonuna özel sürpriz bir kampanyaya imza atıyor. Bu doğrultuda yeni Kabataş- Bursa seferlerinde Kabataş-Kadıköy-Bursa 07.45 seferlerinin biletlerini bu hafta sonuna özel 1 TL ‘ye satışa sunuyor.

Ulaşım ihtiyaçlarını öngörerek yeni hatlar açan ve ayrıca avantajlı kampanyalarını sürdüren İDO, Kabataş-Kadıköy-Bursa 07.45 seferlerinin biletlerini bu hafta sonuna özel sadece 1 TL ‘ye satışa sunuyor.

10 – 11 Ekim 2020 tarihleri arasında www.ido.com.tr den Kabataş → Bursa yönüne saat 07.45 seferine alınan biletler yalnızca 1 TL tutarında.

Zaman ve fiyat avantajıyla Kabataş- Bursa seferleri

İDO, zaman avantajı sağlayacak yeni hatlarına eklediği Kabataş – Bursa seferlerini her gün; Kabataş/ Kadıköy/ Bursa; Kabataş/ Kadıköy/ Yenikapı/ Bursa; Bursa / Yenikapı/ Kadıköy/ Kabataş rotalarını takip edecek şekilde düzenliyor. İDO, her gün gerçekleştirdiği Kabataş- Bursa seferleri dışında ayrıca günde iki kez Kabataş- Bostancı iç hat seferleri gerçekleştiriyor.

1 TL kampanyasından bilet satışı yalnızca www.ido.com.tr ve İDO Mobil Uygulaması üzerinden yapılıyor. Detaylı bilgiye ido web sitesi kampanyalar sayfasından ulaşabilirsiniz.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER