Ana SayfaGÜNCELGAİD, kamu ve sektör temsilcileriyle buluştu...

GAİD, kamu ve sektör temsilcileriyle buluştu…

spot_img

Şirket Haberleri

BNP Paribas Cardif Türkiye’den Üst Düzey Atama

Hayat sigortacılığı ve BES alanlarındaki faaliyetleriyle, koruma sigortaları alanında...

Türkiye, AB’nin 3 Avroluk Vergisinden ‘Şartlı’ Muaf Tutuldu!

AB’nin 150 avro altı e-ticaret gönderilerine getirdiği 3 avroluk...

Maxion İnci Jant Grubu 18 Yeni Mezun Verdi

Maxion İnci Jant Grubu'nun Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi, 2025-2026...

Mercedes-Benz Türk’te İletişim Fonksiyonları Tek Çatı Altında Güçleniyor

Mercedes-Benz Türk, 1 Ocak 2026 itibarıyla Kurumsal İletişim ve...

Mercedes-Benz Türk’ün “Her Kızımız Bir Yıldız” Programı 22. Yılını Kutluyor

Mercedes-Benz Türk, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle...
spot_img

Kamu ile temaslarını sürdüren Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), Ticaret Bakanlığı Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile İzmir’de bir araya geldi.

GAİD’in ziyaretlerinde derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler verilirken aynı zamanda İzmir’deki sektör temsilcileriyle organize edilen bir diğer toplantıda sektörün sıkıntılarına yönelik çözüm önerileri paylaşıldı.

Geniş katılımlı buluşma İzmir’de gerçekleşti

giad uyeleri

GAİD Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci başkanlığında T.C. Ticaret Bakanlığı Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık, Bölge Müdür Yardımcısı Şükrü Sabah ve İzmir Gümrük Müdürü Mahsum Bağırtan ve İzmir Gümrük Müdürlüğü Antrepo Şube Müdür Vekili Alaattin Durmaz ile gerçekleştirilen toplantılara; GAİD Başkan Yardımcıları Ahmet Dilik, Gökhan İskender, Gürkan Cehreli, Genel Sekreter İsmail Yaşar, Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Ergüner, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan katıldı.

Antrepo sektörüne olan ihtiyaç artıyor

İzmirli meslektaşlarıyla gerçekleştirilen toplantılar neticesinde GAİD’e ve gümrüklü antrepo sektörüne olan ihtiyacın arttığını bir kez daha gördüklerini ifade eden GAİD Başkanı Cavit Değirmenci, “Yapılan ziyaretlerde Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle görüşülen konularımız ve derneğimiz kuruluşu hakkında müspet geri dönüşleri derneğimiz adına sevindirici bir gelişme. Ege Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık ve değerli kurum bürokratlarımızın misafirperver karşılamaları ve sıkıntılarımızı paylaşmamız adına zaman ayırmalarından dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Rezzan Alavant
Rezzan Alavant
1979 yılında gazeteciliğe Spor Haber Gazetesi'nde editör olarak başladı. Sırasıyla Rapor, Podyum, Cosmopolitan, Europe News'te Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. 1989 yılında Sport ve Motosiklet Dünyası dergilerini 10 yıl süreyle yayınladı. Oto Aktüel Dergisi'nin Kurucu Yayın Yönetmeni. TOSFED'in kuruluşunda yer alarak, 1 dönem Basın Danışmanlığını da yaptı.

Son Haberler