Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaManşet HaberIAA MOBILITY 2021 Fuarı'nın servis hizmeti eCitaro'ya emanet

IAA MOBILITY 2021 Fuarı’nın servis hizmeti eCitaro’ya emanet

Elektrikle çalışan dört Mercedes−Benz eCitaro otobüs; bu yıl Frankfurt IAA yerine yapılan Münih IAA MOBILITY 2021 Fuarı’nda etkinlik yerleri arasında servis hizmeti veriyor.

Mavi Şeritte Yolculuk: Covid virüsü riskine karşı kapsamlı koruyuculuk sağlayan havalandırma sistemi filtreleri ile de öne çıkan Mercedes−Benz eCitaro, Münih’teki IAA MOBILITY 2021’deki etkinlik yerleri arasında servis hizmeti veriyor. Çığır açan teknolojisi, çekici tasarımı ve modern ekipmanları ile eCitaro, ilgi görüyor.

Çığır açan teknoloji, çekici tasarım, modern ekipman

Profesyonel fuar ziyaretçileri, Mercedes-Benz otobüslerindeki teknoloji, güvenlik ve konforundaki yenilikçi gücünü geniş yelpazede deneyimliyor. Dört eCitaro solo otobüsü, klasik NMC pillerle (lityum iyon teknolojisi) donatılmış.

Dış kısımda Mercedes-Benz’in binek otomobil motifli çarpıcı mavi dekoru, büyük ve yenilikçi markalar ile yıldız arasındaki bağlantıyı gösteriyor. Yolcular iç mekanda bu modern şehir içi ulaşım otobüslerinin farklı tasarım, donanım özelliklerini keşfediyor ve fuarda geçen yorucu bir günün ardından, yüksek verimli iklim kontrolü, konforlu koltuklar ve cep telefonlarını şarj etmek için USB bağlantı noktalarının sağladığı çağdaş konforun avantajlarından yararlanıyor.

Otobüslerde sunulan Safeguard Assist, dönüş destek sistemi, aktif fren destek sistemi ve Önleyici Fren Desteği ile oyunun kurallarını değiştiren güvenlik ekipmanlarının farkı kısa süren yolculukta dahi hemen farkediliyor.

Enfeksiyon riskine karşı kapsamlı koruyucu önlemler

Tüm otobüsler, COVID-19 enfeksiyon riskine karşı en iyi koruyucu önlemlerle donatılmış. Hepsinde sürücü koruma bölmeleri, iklim kontrol sisteminde yüksek verimli aktif filtreler ve giriş alanlarında eller serbest dezenfektan dağıtıcıları bulunuyor. Ayrıca yolcu bölmeleri düzenli aralıklarla temizleniyor ve temas yüzeyleri dezenfekte ediliyor. Bu, IAA’ya gelen ziyaretçilerin Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli servis otobüslerinde sadece temiz seyahatin keyfini çıkarmalarını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda maksimum güvenliği de sağlıyor.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER