Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaAkaryakıt DünyasıHEKTAŞ, M Oil İstasyon ziyaretçilerinin can dostlarına destek oluyor

HEKTAŞ, M Oil İstasyon ziyaretçilerinin can dostlarına destek oluyor

OYAK bünyesinde hizmet veren M OIL ve HEKTAŞ, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde can dostları için özel bir işbirliğine imza attı.

M Oil’in 2018 yılında hayata geçirdiği “Can Dostu İstasyonlar” projesinin bu yılki mama destekçisi, OYAK bünyesinde hizmet veren bir diğer marka HEKTAŞ oldu. HEKTAŞ’ın, kedi ve köpekler için 3 ton mama bağışı yaptığı Can Dostu İstasyonlarda kediler için oyun alanları ve kedi evleri, sokak köpekleri için kulübeler, evcil hayvan dostlarınızın serbestçe dolaşabileceği bir bahçe, köpek yıkama alanının yanı sıra mama ve su kapları bulunuyor.

“Yollardaki Eviniz” sloganı ile sürücülere hizmet veren M Oil istasyonları, özellikle evcil hayvanları ile uzun yolculuklarda mola verebilecek noktalar haline gelmek istiyor. Böylelikle araç sürücüleri istasyonlarda evcil dostları ile birlikte rahatlıkla mola verebilecekler. Sürücüler yakıtlarını alıp alışverişlerini yaparken evcil hayvanlarını gönül rahatlığıyla “Can Dostu” alanlara emanet edebilecekler.

Evcil hayvanların yanı sıra sokaklardaki dostlarınu da unutmayan M Oil istasyonları; HEKTAŞ’ın mama desteği ile birlikte yıl boyunca Smartheart Gold markalı kedi ve köpek mamalarını da seçili istasyonlardaki “Can Dostu” alanlarda ücretsiz olarak sunuyor olacak.

Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi için http://www.moil.com.tr/can-dostu-istasyonlar.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER