Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaMAGAZİNHazal Türesan: Mucize dediğimiz şeyin çok naif ve masalsı bir tarafı var...

Hazal Türesan: Mucize dediğimiz şeyin çok naif ve masalsı bir tarafı var…

Mucize Doktor ve Atiye dizilerinde performansı ile büyüleyen Hazal Türesan, MAG Kasım sayısı için objektif karşısına geçti.

İyi bir oyuncu olmak için çok çalışmanın disiplinli olmanın ve kendisini sabote etmemek olduğunu belirten başarılı güzel gelecek hedeflerini de özel röportajında paylaştı. Şu an Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Beliz karakteri ile gerçek hayattaki Hazal’ın kriz yönetimlerinin aynı olduğunu belirten Türesan, “Mucizelere inanır mısınız?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “ Mucize dediğimiz şeyin çok naif ve masalsı bir tarafı var. Her birimizin o naifliğe ihtiyacı var. Bence zaman zaman bir masalın içinde kaybolmanın da hiçbir sakıncası yok” Kendini eleştirdiğini de belirten güzel oyuncu, “Kendimi eleştirmekten övmeye fırsat bulamıyorum. Aşırıya kaçtığımda en beğenmediğim özelliklerime dönüşebiliyor” dedi.

Enerji dolu, pozitif, başarılı oyuncu Hazal Türesan’ın kapak yıldızı olduğu MAG Dergisi’nin Kasım sayısına www.magdergi.com.tr veya Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’dan online olarak ulaşmak mümkün…

GÜNÜN HABERLERİ

ÖNE ÇIKAN BENZER HABERLER